Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

RIHANNA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RIHANNA

Rihanna

Rihanna är en världskänd artist, låtskrivare och skådespelare från Barbados i Karibien som också slagit sig in på parfymmarknaden. Rihanna började sin resa redan som barn i sitt föräldrahem i St. Michael vid Barbados sydvästra kust och flyttade som 15-åring med familjen till USA för att satsa på sin karriär. Som vi alla vet har hon lyckats väl med detta och det är ytterst få som inte känner till hennes namn eller inte hört hennes musik. Även hennes parfymer har blivit populära och dofterna som har unga tjejer som målgrupp har hittar sin publik. Gillar du söta parfymer med fruktinslag har du mycket att välja mellan i sortimentet med parfymer från Rihanna.

Rihanna parfym

Rihannas starka personlighet tränger igenom i hennes parfymer, och dofterna passar en stark, modern tjej som inte har problem att ta för sig. Sångerskan är en förebild för miljontals människor över hela världen, och med hjälp av en parfym från Rihanna kan du också hitta din inre styrka. Musik är världens språk och skapar gemenskaper mellan gränser. Detta ville Rihanna även framföra i sina dofter och designen på parfymernas flaskor symboliserar just detta, acceptans mellan gränser.

Rihanna har hittills släppt parfymer som Rihanna Riri, Rihanna Rouge, Rihanna Love, Rihanna Rebelle, Rihanna Nude och Rihanna Crush. Dofterna är sensuella, provokativa och flirtiga. Du får känslan av att solen smeker ditt ansikte med dofter såsom apelsinblomma, exotisk jasmin och rosa fresia. Indonesiskt sandelträ ger en sensuell twist och passionsfrukt, rom och svart vinbär ger dofterna av en kraftfull och harmonisk bas. Kan du känna igen dig i Rihannas otroliga utstrålning och önskar en doft som signalerar kvinnlighet, kraftfullhet och attraktion är det någon av Rihannas dofter du ska gå efter. Hos oss på Luxplus hittar du ett varierat utbud av artistens dofter till fantastiskt bra priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.