Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

RIESEN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RIESEN

Riesen

Ibland har mormor och morfar bjudit en på en sådan där hemmagjord chokladkola som bara smälter i munnen och får en att vilja leva i den stunden för alltid. En sådan där kola som är gjord med kärlek, finess och känsla. Man kan tänka sig att det var så godis brukade smaka när godis gjordes för hand.

Vet ni vad? Sådant godis går faktiskt att köpa fortfarande. Riesen är en sådan där mysig, charmig godis som man hellre kallar för karamell än godis för att den har en gammaldags känsla. Riesen är Tysklands äldsta godisvarumärke och lanserades 1934. Godiset är helt genialt i sin enkelhet: mörk choklad utanpå och kraftig chokladkola inuti. Chokladbiten har ett rejält tuggmotstånd så att du får, som Riesen själva säger i sin reklam, “tugga och njuta riktigt länge”. Den intensiva chokladsmaken kommer i från särskilt utvalda Gavoa-chokladbönor. Denna välkända godbit finns idag att köpa i över 50 länder.

Riesen har en slogan som lyder:“Riesen. Dags att koppla av”. Alla som har haft turen att sätta tänderna i en av dessa munvattnande mumsbitar vet att avkopplingen är total så fort påsen plockas fram.

Riesen chokladkola

Riesen Dark Chocolate Toffee är ett godis för chokladälskaren med mer mogen smak. Den perfekta kombinationen av seg kola och mörk choklad ger lagom mycket sött och salt. Chokladen är gjord av lyxig gavoa-kakaoblandning och innehåller spår av nötter.

Detta är en chokladkola som räcker länge. Den ska avnjutas under en längre tid, precis som en finare cigarr. Att äta en Riesen handlar om att ta sig tid - tid för att koppla av.

Riesen mjölkchoklad

Riesens sega chokladkolor kan även avnjutas med ett chokladtäcke av mjölkchoklad. Detta är en seg karamell som passar bättre för de något yngre godisälskarna, eller för den som helt enkelt bara föredrar ljus choklad.

Riesen Milk erbjuder alltså den där genuina Riesen-upplevelsen där man får tugga och njuta länge, men med en något lättare smak. Detta är definitivt en karamell du ska prova om du är gammalt Riesen-fan. Även Riesen Milk kan innehålla spår av nötter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.