Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

RICOLA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RICOLA

Ricola

Varumärket Ricola skapades av konfektyrföretaget Richterich & Compagnie år 1930 och är baserat på medvetenhet kring innovation och kvalitet. Familjeföretaget exporterar idag sina örtspecialiteter till mer än 50 länder runtom i världen. Ricola’s rötter härstammar från Laufe i Nordvästra Schweiz.

Ricola följer hårda kvalitetsprocesser i alla delar av verksamheten, vilket är grunden i varje beslut i företaget. Topp-prioriteringen på Ricola är att säkerställa att deras råmaterial är av högsta kvalitet och att underhålla den exceptionella standarden i tillverkningen av deras örtspecialiteter. Detta är anledningen till att Ricola’s örter odlas på ett naturligt sätt i de schweiziska bergen.

Halstabletter från Ricola


Från första stickiga känslan i den bakre delen av halsen till en hemsk hosta som känns ända upp i bröstet, finns Ricola där för att hjälpa och stötta dig. Ricola finns som stöd i varje steg av din förkylning genom att erbjuda dig högkvalitativa och utsökta halstabletter.

I nästan ett sekel har Ricola hjälp till att stötta människors hals och få dem att kännas bättre. Genom att använda enbart högkvalitativa örter som växer i de höga schweiziska bergen utvecklar de sina världsberömda halstabletter. I kombination med den goda örtsmaken och dess unika kvadratiska form, ger tabletten dig en lugnande känsla mot din hosta, orsakad av förkylning eller influensa. Ricola erbjuder även halstabletter som hjälper mot kliande allergier i halsen, men även torra och rassliga halsar. Halstabletterna är skapade på en mix av olika örter av bland annat fläder, salvia, timjan, citronbalsam, hyssop, lindblomma och pepparmynta. Om du inte vill få i dig onödigt socker, kan du välja att köpa dessa produkter utan socker. De kommer i olika smaker, som exempelvis Honung, Lemon Mint eller Original och har ett innehåll på 70 g per påse.

Billiga halstabletter på Luxplus

Var alltid redo när hostan börjar tränga sig på med Ricola’s halstabletter. Med dessa högkvalitativa och naturligt producerade tabletter hjälper Ricola till att underlätta när du känner som obehag i din hals, oavsett om det är rethosta, förkylningshosta eller klihosta orsakad av allergi. Slipp detta obehag och köp dessa halstabletter billigt hos oss på Luxplus, så sparar du både pengar, tid och energi.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.