Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

RICHMOND & FINCH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RICHMOND & FINCH

Richmond & Finch

Richmond & Finch är en ny spelare på marknaden för exklusiva mobilskal. Det svenska märket grundades 2014 i Stockholm och har under denna korta tid vuxit till att bli ett av världens mest erkända varumärke för mobilskal, tack vare förmågan att introducera något spännande och annorlunda. Med exklusiv design och hög kvalitet har Richmond & Finch gjort mobilskal till lika självklara komplement till moderiktiga outfits som vilka accessoarer som helst.

Richmond & Finch mobilskal

Framgångarna bakom Richmond & Finch mobilskal beror på en kreativ glöd med passion för exklusiv och hållbar design. Richmond & Finch mobilskal har en fantastisk kvalitet och en design som ger produkterna en lång hållbarhet och levnadstid. Det som gör konstruktionen hos Richmond & Finch mobilskal så hållbar är metallplattan som löper längs med skalet, samt metallringen runt öppningen för kameran – ett ställe där sprickorna börjar uppstå på många mobilskal.

Inspirerade av rådande trender inom modevärlden kommer en ny kollektion mobilskal från Richmond & Finch varje säsong. Se dig omkring bland de många läckra designerna, så kommer du garanterat hitta ett mobilskal som inte bara ger din telefon ultimat skydd, utan också blir en accessoar du inte kommer vilja vara utan.

Richmond & Finch till iPhone

Här på sidan kan du hitta ett stort utbud av mobilskal från Richmond & Finch till iPhone. Richmond & Finch iPhone-skal finns till såväl äldre modeller som iPhone 6 som till den splitternya iPhone X. Du kan därmed hitta ett skal från Richmond & Finch till iPhone som ger den optimalt skydd, och på samma gång blir en snygg accessoar till din outfit.

Richmond & Finch billigt hos Luxplus

När du tittar runt på sidan efter ett skal som passar just dig kommer du märka att utbudet inte bara är stort, utan att du också kan köpa Richmond & Finch billigt. Våra medlemspriser är svårslagna, så genom att välja Luxplus som din Richmond & Finch-återförsäljare sparar du riktigt mycket pengar. Pengar som du kan lägga på annat, eller varför inte ytterligare ett billigt Richmond & Finch-skal, så att du kan byta efter humör?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.