Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

RIANNE S

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RIANNE S

Rianne S

Nederländska Rianne S grundades 2010 av Rianne Swiersta och producerar sexleksaker av hög kvalitet. Det är viktigt för Rianne S att belysa det faktum att det är kvinnor som genom egna erfarenheter och upplevelser designar Rianne S sexleksaker – av kvinnor, för kvinnor. Märket har snabbt blivit en succé och säljs idag i fler än 35 länder världen över, och Rianne S karta fortsätter att utökas konstant.

Fina sexleksaker

Rianne S är sexleksaker av hög kvalitet, och utformas produceras i en fin och delikat design. Även förpackningarna till Rianne S sexleksaker är vackra, och ofta utformade som presentaskar. I förpackningarna får du förutom själva sexleksaken ofta även instruktioner och användningstips, eftersom det för Rianne S är viktigt att kvinnor får den bästa tänkbara upplevelsen av varje sexleksak. I några av kollektionerna får du dessutom en fin sminkväska där du kan diskret kan förvara själva sexleksaken tillsammans med din makeup och andra skönhetsprodukter.

Billiga sexleksaker

Sexleksakerna från Rianne S är kända för sin fina design i rosa och lila nyanser. Sortimentet är brett och innehåller allt från klitorisvibratorer till G-punktsvibratorer och playballs i olika storlekar och färger. Vibratorerna kan hjälpa dig att uppnå starkare orgasmer, antingen på egen hand eller tillsammans med din partner. Playballs är särskilt bra för dig som fött barn och vill träna upp bäckenbottenmusklerna samtidigt som de ger dig njutning. Många av produkterna är optimala för användning av par, vilket möjliggör en helt ny nivå av gemensam njutning med någon du tycker om.

Billiga vibratorer

Rianne S har gjort sig särskilt kända för sina vibrerande hjärtan som är så vackra och diskreta att du nästan kan låta dem ligga framme hemma utan att någon höjer på ögonbrynen. Dessa vibrerande hjärtan är små klitorivibratorer som är lika fina att se på som de är sköna att använda, och lätta att ta med på till exempel resan.

Dessa och många fler av Rianne S sexleksaker hittar du här på Luxplus.se. Vi har gjort det billigt att shoppa sexleksaker av hög kvalitet – och det gör ju det hela ännu roligare.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.