Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REXONA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REXONA

Rexona

Rexona är världens mest sålda deodorantmärke. Rexona blev utvecklat 1908 av en australiensk apotekare och hans hustru, och varumärket Rexona blev snabbt en jättestor internationell succé. Rexona har utvecklat olika serier av deodoranter till kvinnor och män som ger en fräsch känsla, motverkar svett och håller huden torr under armarna.

REXONA DEODORANT DEO STICK DEO SPRAY DEO ROLL ON & ANTIPERSPIRANT

Du kan hitta Rexona deodorant som både deodorant stick, deodorant spray och deodorant roll on. Prova också Rexonas mest effektiva antiperspirant, deodoranten Maximum Protection 45 ml som bekämpar svettlukt oavsett om du svettas på grund av värme, stress eller sport. Rexona Maximum Protection har en kliniskt dokumenterad effekt, och Rexona garanterar att Maximum Protection är en antiperspirant som verkligen fungerar.

REXONA HERR OCH DAM

Därutöver har Rexona också skapat andra effektiva deodoranter med olika funktioner. Du kan till exempel ha nytta av Rexona Invisible Black & White som inte efterlämnar irriterande vita märken från deon på kläderna. Rexona deo finns med många olika ljuva dofter till män och kvinnor, så du kan dofta gott hela dagen och undgå den irriterande svettlukten som kan uppstå efter en lång aktiv dag.

De många olika Rexona deodoranter som finns för män är framställda med maskulina dofter som kommer komplimentera din kroppslukt. Med Rexonas deodoranter kan du känna dig fräsch och torr hela dagen.

REXONA BILLIGT

De billiga Rexona deodoranter är dryga och du får därför riktigt mycket ut av en deodorant från Rexona. Är du trött på att svetta ner dina kläder, eller är du generad över svettlukt i förbindelse med sport eller bara under en lång arbetsdag, kan du med fördel använda en Rexona deodorant för att undvika problemet med svett. Vare sig du föredrar deo spray, deo stick eller deo roll-on, har Rexona en deodorant för dig. Har du känslig hud kan du testa Rexona Sensitive som är speciellt utvecklad för personer med känslig och ömtålig hud.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.