Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REVUELE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REVUELE

Revuele

Revuele erbjuder ett brett utbud av kvalitativa kosmetikprodukter till överkomliga priser. Detta relativt nya kosmetikföretag grundades 2009 och har sedan dess lyckats etablera sig i många europeiska länder. Enbart de bästa ingredienserna är bra nog. Revuele jobbar aktivt med att skanna av marknaden och konsumenternas behov för att aldrig vara sena på de hetaste trenderna.

Med en toppmodern fabrik, laboratorier i världsklass och knivskarpa medarbetare, har detta bulgariska företag alla förutsättningar för att bli en av marknadens favoriter.

Ansiktsmasker från Revuele

Revuele erbjuder ett flertal olika ansiktsmasker. I utbudet finns ansiktsmasker för dig med akne, detoxande masker, kollagenmasker som gör huden slätare och anti-ageing-masker. Därtill finns även gelbaserade peelingmasker med djuprensande ingredienser, såsom snigelsekret och kol. Ingredienserna är noggrant utvalda för att ge dig en behandling utöver det vanliga. Med Revuele slipper du lägga onödigt mycket pengar för märkets skull. Här får du precis det som du betalar för.

Ansiktsrengöring och sminkborttagning från Revuele

I Revueles sortiment hittar du även ett brett utbud av rengöringsprodukter för ansiktet. Dessa produkter kommer i flera olika utföranden, såsom serum, skum och servetter. Här erbjuds produkter för dig med torr och känslig hud såväl som kombinerad och oljig hud. De olika produkterna är utvecklade för att täcka just dina behov. Önskar du att göra huden mattare, reducera porernas synlighet, stärka ögonfransarna, återfukta och mjukgöra huden? Dessa produkter gör så mycket mer än att bara avlägsna orenheter. Dessutom slipper du parabener, alkohol och tillsatta doftämnen för en så skonsam behandling som möjligt.

Billig kosmetik från Revuele

Är du trött på att punga upp stora belopp för märket som är tryckt på förpackningen? Få samma resultat till en bråkdel av priset med Revuele. Hoppa på de senaste trenderna med Revueles högkvalitativa produkter utan att de svider i plånboken. Teknologin ligger i framkant, precis som de smakfulla och lyxiga förpackningarna.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Revueles populära produkter till riktigt låga priser. Detta är ett varumärke växer lavinartat runtom i Europa. Vi är så glada att äntligen ha Revuele på lager, så att vi kan erbjuda dig möjligheten att testa hajpen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.