Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REVITALISING COCONUT WATER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REVITALISING COCONUT WATER

Revitalising Coconut Water

Revitalising Coconut Water är en serie hud- och hårvårdsprodukter baserade på kokosvatten. Kokosvatten har på senare år blivit en populär hälsodryck i västvärlden, även om man druckit kokosvatten i tusentals år i de delar av världen där kokosnötter finns lokalt. Kokosvattnet har många hälsofrämjande egenskaper; bland annat stärker det ditt immunförsvar, dina njurar och balanserar ditt blodtryck. Men vilka effekter har kokosvatten på hår och hud? Det har visat sig ha många positiva egenskaper som man tidigare inte vetat om, och dessa upptäckter har man alltså byggt Revitalising Coconut Water hud- och hårvårdsprodukter kring.

Kokosvatten i hårvård

Det är framförallt det höga innehållet av vitaminer som gör kokosvatten i hårvård till en superingrediens. Kokosvatten innehåller bland annat C- och B-vitamin. Dessutom konsoliderar kokosvatten vätskan i håret när det används i hårvård, vilket innebär att den naturliga fukten i håret får hjälp med att stanna kvar. I förlängningen gör detta att kokosvatten i hårvård att ditt hår får en märkbart sund utstrålning med massor av lyster och liv. Därtill hjälper kokosvatten i hårvård till med hårväxten tack vare sina svampdödande egenskaper, vilket skyddar hårbotten mot mjäll och irritation. En sund hårbotten innebär också ett starkare hår.

I hårvårdsprodukterna från Revitalising Coconut Water får ditt hår den bästa kombinationen av kokosvatten och andra nyttiga ämnen och ingredienser. Prova balsam och schampo med kokosvatten från Revitalising Coconut Water och säg farväl på torrt och slitet hår.

Kokosvatten i hudvård

Kokosvatten i hudvård har också visat sig vara en mirakelingrediens. I det avseendet är vitaminerna såklart rena näringsbomber för huden, men det är framförallt det höga innehållet av antioxidanter som gör den största skillnaden. Revitalising Coconut Water gör hudvård med kokosvatten som är till för daglig användning. Det är allt från handtvål och handkräm till fotinpackning och ansiktsservetter. Alla dessa hudvårdsprodukter med kokosvatten berikar din hud med antioxidanter, vilka effektivt bekämpar fria radikaler i huden. De fria radikalerna i huden har en stressande effekt på huden, vilket kan leda till svullnader, acneutbrott och andra hudbesvär.

Köp Revitalising Coconut Waters hud- och hårvårdsprodukter baserade på kokosvatten och märk hur ditt hår och din hud får förnyat liv!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.