Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REVITALE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REVITALE

Revitale

Revitale är märket du ska vända dig till om du är ute efter enkla och smidiga sätt att förbättra din hy och ditt utseende på! Från Revitale köper du ansiktsmasker, vax till överläppen och de mycket populära stripsen för näsan som rengör ansiktet från pormaskar och smuts samtidigt som de exfolierar huden. Perfekt att använda en eller två gånger i veckan för att få bort allt som täpper till hyn och porerna på näsan.

Ansiktsmask och ögonmask

Ett enkelt sätt att få en fin hy snabbt är att använda en ögonmask eller ansiktsmask som bägge återfuktar huden och minskar fina linjer. Från Revitale köper du både eye gel patches, som minskar mörka ringar under ögonen och svullna ögon, en traditionell ansiktsmask och en ansiktsmask till halsen som hjälper huden att återfå sin elasticitet, återfukta och att minska fina linjer. När du använder en Revitale ansiktsmask får du även en hy med förnyad lyster och glow. Revitale Eye Gel Patches kan också användas för att minska synligheten av rynkor och fina linjer runt munnen. Revitale ansiktsmasker är dermatologiskt testade och hypoallergena, så har du allergi eller känslig hy kan du alltså lugnt använda dig av Revitale ansiktsmasker.

Rengöra porer på näsan med plåster

Med Revitale Absorbent Nose Strip kan du ett mycket effektivt och smidigt sätt rengöra porerna på näsan, och på så sätt göra så att dina förstorade porer syns mindre, exfoliera din hy och framförallt tömma porerna på näsan. Revitale nose strips är som ett slags plåster som djuprengör porerna på näsan, bland annat med hjälp av träkolsexktrakt. Det är genom att låta dem torka på huden och dra av dem som du uppnår den rengörande effekten.

Du använder porrengörande strips genom att blöta näsan och applicera en strip jämnt. Låt den torka helt och dra sedan av strippen från näsan - och voila! Tillsammans med strippen har du dragit bort smuts, smink och annat som är täppt till dina porer och kvar har du den len och ren hy. I ett paket med Revitale Absorbent Nose Strip får du med fem plåster att rengöra porerna med. Det ska tilläggas att du köper dem väldigt billigt här på Luxplus, vilket gör att du alltid har råd och tid att få en fin hy hemma utan stora porer på näsan!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.