Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REUZEL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REUZEL

Reuzel

Reuzel har alltid struntat i trender som kommer och går. De har istället valt att fokusera på den klassiska barberingskonsten med tidlösa herrfrisyrer som genom decennier visat att de aldrig går ur modet; pompadours, quiffs, undercuts och flattops. Det är frisyrer och stilar som kastar dig tillbaka till 20- och 30-talens gentlemän i London, 40-talets slaktare på Manhattan och 50-talets rockabillyikoner, samtidigt som de känns mer moderna och fräscha än någonsin.

Historien om Reuzel börjar på den ikoniska herrfriseringen Schorem Haarsnijder en Barbier i Rotterdam, Nederländerna. Ägarna Leen och Bertus hade i många år hjälpt alla slags alternativa män, från MC-knuttar till rockmusiker, med deras skägg och frisyrer. Efter årtionden av erfarenhet av klassisk barbering får man en känsla för vilka typer av produkter som fungerar bäst, och Leen och Bertus bestämde sig för att utveckla sina egna istället för att kompromissa sig fram med produkter de inte tyckte var bra nog. Mest kända har företaget kommit att bli för sina enastående härliga pomador Reuzel Pomade.

Reuzel Pomade för alla – Reuzel Green, Reuzel Red, Reuzel Blue och Reuzel Pink

Reuzel är det holländska ordet för ister, och namnet är en blinkning till förr i tiden då pomada var baserat på djurfett. Idag görs pomada på lite mer modernt vis, och Reuzels kända pomador, Reuzel Pomade, är baserade på vatten, olja och/eller bivax. Hos Luxplus kan du välja mellan en mängd olika Reuzel Pomade, allt efter vad du är ute efter; Reuzel Green för mediumstadga, Reuzel Red för hög glans, Reuzel Blue för hög stadga och glans eller Reuzel Pink för en riktigt tung stadga och hög glans som håller under hela dagen.

Reuzel Pomade är kända för att ge dig en perfekt klassisk och tidlös frisyr med lång hållbarhet utan att stelna eller flagna. De olika varianterna har subtila och fräscha dofter av bl.a. cola och pepparmint, vilket gör ditt hår oemotståndligt inte bara för ögat, utan även för näsan.

Bäst pris på Reuzel i Sverige

Handla till våra medlemspriser och få det bästa priset på hårprodukter från Reuzel i Sverige. Vi har förutom de ikoniska pomadorna även de populära Reuzel balsam, schampo och hair tonics i olika stora förpackningar. Om du är ute efter oantastliga hårprodukter för klassiska herrfrisyrer till ett billigt pris behöver du alltså inte leta längre.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.