Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

RENBOW

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RENBOW

Renbow

Renbow Crazy Color är hårfärgen du ska klicka hem ifall du gillar färgglatt hår och galna hårfärger. Renbow Crazy Color lanserades 1977 mitt under punk-eran. Sedan dess har varumärket spridit sig och blivit ett oerhört populärt alternativ världen över bland de som vill ha en galen hårfärg. Sedan 1977 har märket utvecklats och idag kan du köpa 27 olika glada hårfärger i alla populära nyanser. Hårfärgen är förpackad i färgglada förpackningar och redan där plockar de uppmärksamhet. Det är inget tvivel om att det är Crazy Colors från Renbow när du ser deras förpackning.

Renbow hårfärg

Crazy Colors har i många år varit i framkant inom galna hårfärger. Renbow har producerat de mest fantastiska färgerna man överhuvudtaget kan tänka sig, så från deras sortiment hittar man säkerligen precis vad man söker om man vill ha färgglatt hår. Crazy Color används av professionella frisörer över hela världen, men är också optimala för hemmabruk när du vill färga håret hemma.

Renbow Crazy Color är en hårfärgskräm som er en genialisk produkt om man vill testa en hårfärg en kort period, till exempel pastellrosa, grön, blå eller lila hårfärg, eller andra typer av nyanser däremellan. Renbow Crazy Color är enkla att använda, men var noga med att läsa bruksanvisningen innan börjar färga ditt hår. Renbow Crazy Color är en semi-permanent hårfärg som håller i upp till 10 tvättar, beroende på hur ditt hår såg ut och i vilken kvalitet det var innan du färgar det. För att få bästa resultat och för att få färgen att fästa bättre ska du helst bleka håret innan du använder Renbow Crazy Color.

Metallic hårfärg från Renbow

Så här använder du Renbow Crazy Color: För att säkra ett optimalt färgresultat bör du först tvätta ditt hår, handdukstorka håret, ta på dig engångshandskar för att inte få fläckar på händerna och sedan ha i Renbow Crazy Color i önskad del av håret. Låt färgen verka i 15-30 minuter och skölj sedan håret grundligt med vatten.

Här hos Luxplus hittar du Renbow Crazy Colors hårfärger med namn som Pinkissimo, Capri Blue, Bordeaux, Emerald Green och Vermillion Red. Vare sig du vill ha grönt, lila, turkost, kanariefågel-gult, oranget, vinrött eller en metallic hårfärg, så är det bara fantasin som sätter gränser när det kommer till Renbows sortiment. Experimentera dig fram och hitta nya färgkombinationer eller blanda dig till egna nyanser och njut av en annan hårfärg än din naturliga. Crazy Color är en semi-permanent hårfärg som kommer i balsamformulering, och det är därför du kan ha produkten direkt i ditt hår. Det är individuellt hur färgerna sätter sig i håret och hur resultatet blir, därför kan det vara en bra idé att testa på bara en slinga först.

Kolla in vårt sortiment av billiga Renbow Crazy Color här hos Luxplus och bli frestad, för nog vore det kul att testa någon annan hårfärg, om än för bara några veckor.


Renbow Crazy Color är enkla att använda, men var noga med att läsa bruksanvisningen innan du börjar. Renbow Crazy Color är en semipermanent hårfärg som håller i upp till 10 tvättar, beroende på hur ditt hår såg ut och i vilken kvalitet det var innan du färgade. För att få bästa resultat ska du helst bleka håret innan du använder Renbow Crazy Color för att färgen ska fästa.
Crazy Color är en hårfärgskräm som er en genial produkt om man vill testa en hårfärg en kort period, till exempel pastellrosa hårfärg, grönt, blått hår eller lila och alla nyanser där emellan.
Crazy Colors har i många år varit förande inom crazy hårfärger. Renbow har producerat de mest fantastiska färger man överhuvudtaget kan tänka sig, så från deras sortiment hittar man säkerligen precis vad man söker om man vill ha färgglatt hår. Crazy Color används av professionella frisörer över hela världen, men men är också optimal för hemmabruk när du vill färga håret hemma.
Här hos Luxplus hittar du Renbow Crazy Colors hårfärger med namn som Pinkissimo, Capri Blue, Bordeaux, Emerald Green och Vermillion Red. Vare sig du vill ha grönt hår, lila, turkost, kanariefågelgult, orange eller vinrött så är det bara fantasin som sätter gränser när det kommer till Renbows sortiment. Experimentera dig fram och hitta nya färgkombinationer eller blanda dig till egna nyanser och njut av en annan hårfärg än din naturliga.
Crazy Color är en semi-permanent hårfärg som i balsamform, och det är därför du kan ha produkten direkt i ditt hår. Det är individuellt hur färgerna sätter sig i håret och hur resultatet blir, därför kan det vara en bra idé att testa på bara en slinga först.
Så här använder du Renbow Crazy Color: För att säkra ett optimalt färgresultat bör du först tvätta ditt hår, handdukstorka håret, ta på dig engångshandskar för att inte få fläckar på händerna och sedan ha i Renbow Crazy Color i önskad del av håret. Låt färgen verka i 15-30 minuter och skölj sedan håret grundligt med vatten.
Kolla in vårt sortiment av billiga Renbow Crazy Color här hos Luxplus och bli frestad, för nog vore det kul att testa någon annan hårfärg, om än för bara några veckor.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.