Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REMINGTON

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REMINGTON

Remington

Remington har tillverkat produkter för personlig vård sedan 1937 och har sedan dess vuxit till att bli världsledande på området. Remington har ett stort sortiment av hårvårdsprodukter, hårtrimmers och hårklippare, produkter till hårstyling såsom plattänger och locktänger och mycket, mycket mer. Remington har blivit kända för sina produkters kompromisslösa kvalitet – alla professionella hårstylingverktyg är speciellt utvecklade med Remingtons innovativa design och hårteknologier, som gör varje stylingredskap till en unik produkt för styling och skapande av vackra frisyrer. Utöver det professionella resultatet du får av Remingtons stylingredskap är de även skonsamma mot hårets ömtåliga struktur.

Remington plattång

Det är viktigt att köpa en bra plattång som plattar håret med en strykning för att undvika onödigt slitage. Remingtons plattänger finns i många olika varianter, men gemensamt för dem alla är den höga kvaliteten, det fantastiska resultatet och den skonsamma behandlingen av håret som endast en plattång från Remington kan ge dig.

Remington hårfön

Remington är världskända för sina hårfönar som ger dig en skonsam hårtorkning med perfekt resultat varje gång, utan att ditt hår blir frissigt. Med en Remington hårfön i din stylingarsenal kan du alltid lita på att hårtorkningen går snabbt och effektivt, så att du snart efter duschen kan sätta igång med din hårstyling och göra dig klar för dagens eller kvällens äventyr och utmaningar. Remington har hårfönar med många olika egenskaper: några är särskilt kompakta resehårfönar som lätt går ner i resväskan, och andra Remington hårfönar är särskilt bra för dig med färgat hår som vill bibehålla hårets lyster och glans, tork efter tork.

Remington hårtrimmer, hårklippare och rakapparat

Även när det gäller att bli av med hår är det viktigt att ha bra redskap. Oavsett om du är ute efter en hårtrimmer, hårklippare eller rakapparat kan du alltid lita på att Remington har en produkt som ger dig ett riktigt professionellt resultat. Remington hårtrimmers och hårklippare har använts av professionella frisörer och stylister i många årtionden, och Remington rakapparater är kända för sin täta rakning samtidigt som de är skonsamma mot huden. Faktum är att Remingtons första produkt från 1937 faktiskt var en för sin tid revolutionerande och innovativ elektrisk rakhyvel – föregångaren till dagens rakapparater från Remington.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus