Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REF

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REF

REF

REF, eller Reference of Sweden, är en svensk tillverkare av hårprodukter både för hårvård och styling. REF har sedan 2005 utvecklat hårprodukter av mycket hög standard, vilket gjort dem populära hos såväl privata som professionella.

REF vill att hårvård och styling ska vara lätt och smidigt. De har därför utvecklat ett speciellt system som gör det enkelt att ta reda på vilka produkter som passar just ditt hår. Alla produkter har ett tresiffrigt nummer som indikerar dess särskilda egenskap, t.ex. om det ger håret fyllighet, glans eller styrka.

REF hårprodukter är rena och naturliga

Alla REF hårprodukter är baserade på aloe vera, eftersom man lägger stor vikt på att håret med hjälp av sunda ingredienser ska vårdas från rot till topp. Man tillverkar sina produkter med renhet och kvalitet som utgångspunkt, och därför är nästan alla produkter helt utan parabener, silikon och sulfat. Alla REF hårprodukter innehåller dessutom minimala mängder parfym.

Naturen har en stor del i hårprodukterna från REF, och man använder därför ingredienser som nötter, bär och olika vårdande oljor. En av huvudingredienserna är tamanuolja från Sydostasien, som är särskilt känd för att vara antibakteriell och antiinflammatorisk. Oljan har även en förstärkande effekt på hudens cellförnyelse. Detta gör tamanuoljan fantastisk för ömtåligt och skadat hår och irriterad hud. En annan ingrediens som spelar en stor roll i hårprodukter från REF är quinoaprotein som är rikt på aminosyror, vilka håret är uppbyggda kring. De reparerar och skyddar håret samtidigt som de tillför liv och glans till håret.

Billigt REF schampo, REF torrschampo och mycket mer

På Luxplus.se kan du hitta ett stort utbud av REF schampo, balsam, torrschampo och mycket mer till billiga priser. Vi har även många andra av företagets mest populära produkter, såsom värmeskyddet REF Heat Protection Spray, saltvattensprayen REF Ocean Mist och stylingcremen REF Get It Straight. Önskar du en komplett och prisvärd samling naturliga hårprodukter av professionell kvalitet är Reference of Sweden ett självklart val.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.