Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REESE'S

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REESE'S

Reese's

Reese´s är ett varumärke som hör till den amerikanska giganten Hershey Company, vilket är en av branschens äldsta aktörer med över 120 års erfarenhet. Reese’s började sin resa 1928 i en källare hos en tidigare Hershey-anställd som ville starta sitt eget godisföretag. Reese’s grundare, som hette just Reese, kombinerade sina två favoritingredienser, nämligen choklad och jordnötter, och skapade bland annat populära Reese's Peanut Butter Cups. Reese’s var ett fristående bolag fram till 1963, då Reese’s slogs samman med Hershey Chocolate Corporation.

I USA är Reese’s det tveklöst mest populära godisvarumärket. Den mest populära produkten i sortimentet är den ikoniska Reese's Peanut Butter Cups.

Reese’s choklad och jordnötssmör

Älskar du choklad av alla dess slag? Är du lika förtjust i jordnötter? Då kommer du fullkomligt älska den beroendeframkallande kombination av sött och salt som Reese’s är.

Denna himmelska smakkombination finns i olika utföranden. Uppskattar du när mjuk krämighet möter spröd krispighet? Då ska du prova Reese's Peanut Butter Sticks. De tre komponenterna choklad, spröd våffla och jordnötssmör skapar en sagolik smakkombination som tillfredsställer sötsuget på nolltid. Du kan även prova Reese's Nut Bar som erbjuder en liknande krispighet i form av hela jordnötter.

Ska man nu prova USA:s mest populära godisbit, kan man ju inte låta bli att prova storfavoriten Reese's Peanut Butter Cups. Krämigt jordnötssmör med ett krispigt chokladtäcke, det är allt! Så otroligt enkelt och så himla, himla gott! Det är inte konstigt att jänkarna är tokiga i Peanut Butter Cups.

Reese’s billigt

Hur många gånger har man inte suttit där i soffan framför en bra film och plötsligt blivit sötsugen. Hur många gånger har man då inte gått till skafferiet för att se att det är, precis som förra gången man kollade, helt tomt.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av omåttligt populära Reese’s till riktigt låga priser. Passa på att fylla på skafferiet med dessa läckerheter, så du slipper bli besviken nästa gång sötsuget smyger sig på.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.