Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

RADOX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RADOX

Radox

Radox grundades i Storbritannien 1908. Redan sedan företagets start har doft varit företagets hjärtefråga. En doft kan påverka oss på flera olika sätt. En doft kan väcka ett gammalt minne, kan göra oss både tröttare och piggare, få oss att känna kreativitet, få oss att drömma och fantisera. Radoxs produkter innehåller allt från lugnande kamomill till näringsgivande sheasmör. Radox vision är att skapa den sinnesstämningen man önskar med hjälp av doft. Dofterna är inspirerade av naturen och dess fantastiska mångfald. Radox har en doft för att känna sig upplyft, energifylld, uppfriskad och en för att komma ner i varv. Ställ dig själv fråga “hur vill jag känna mig”, så har Radox en doft för att hjälpa dig dit.

Radox erbjuder bland annat handtvål, duschgel, duschtvål och barnschampo. Välj en duschgel som släpper på spänningar och får musklerna att slappna av eller en handtvål som framkallar känslan av att känna sig redo. Radox erbjuder en kroppsvårdsprodukt för känslan du önskar få.

Handtvål från Radox

Du har precis vaknat och framför dig har du en dag full av möjligheter. Vad som helst kan ju faktiskt hända! Med Radoxs handtvål “Feel Ready” öppnas dina sinnen med doften av röda äpplen och granatäpple. Detta är en doft som stimulerar och inspirerar; en doft som får dig att känna dig redo att ta dig an dagen.

För barnen finns handtvål med roliga Disney-teman, såsom Frost. Dessa barntvålar har en mild och skonsam formula. Dofterna “Feel Magical” går i linje med sitt Disney-teman och skapar en upplyftande känsla, som får barnen att tycka att tvätta händerna är mindre tråkigt. Det går även att köpa antibakteriell barntvål för optimal rengöring.

Duschgel och schampo från Radox

Har du värkande muskler och spänningar i kroppen? Då ska du prova Radox Muscle Soak som får spänningarna att släppa. Doften får dig att slappna av och drömma dig bort. En befriande behandling för både kropp och själ.

Radox erbjuder även schampon för barn. Precis som handtvålen, finns dessa schampon i spännande Disney-teamn, såsom Star Wars. Här kan du bland annat hitta doften “Feel Adventurous” med en mild ton av äpplen.

Billig handtvål och duschgel från Radox

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av superpopulära Radox till mycket billiga priser. Här hittar du bland annat handtvål och duschgel. Välj bland de många olika dofterna och hitta din nya favorit.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.