Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PUSH POP

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PUSH POP

Push Pop

Push Pop är ett varumärke som gör godisklubbor i en rad olika smaker, huvudsakligen med fruktsmak. Push Pop var omåttligt populära under 80- och 90-talet. Många av er minns säkert dessa söta godisklubbor från ungdomsåren på fritidsgården. Varumärkets gimmick är att själva klubban har formen av en cylinder som trycks ut ur en plastbehållare när den ska konsumeras. Om man får nog av det söta, kan man dra tillbaka klubban in i plastbehållaren.

Varumärket debuterade 1986 och har sedan dess haft en rad olika solgans, såsom “Don’t push ME, push a Push Pop!” och “Push a Push Pop, push it for flavor, push a Push Pop, save some for later!”.

Godisklubbor Från Push Pop

Tryck, slicka, sätt på korken och spara till senare. Lättare än så blir det inte! Push Pop Lollipops är roliga klubbor som är lite enklare och mindre kladdiga än de traditionella godisklubborna. Klubban trycks ut ur sin förpackning, som är enkel att hålla i. Push Pop Lollipops är lika roliga som goda! Push Pop finns i ett flertal olika smaker. Några av klassikerna är jordgubb, apelsin och cola. Smakerna är fruktiga och godisklubbans sötma träffar en direkt.

På den här sidan erbjuder vi smarta 3-pack med olika smaker, så att du kan variera och hitta din favorit. Klubborna har en behändig storlek som passar i jackfickan, så att du kan sitta säkert om sötsuget skulle falla på. Barnen kommer älska Push Pop! När de inte orkar mer, kan de bara sätta på korken och spara till senare. Att klubborna är lekfulla i sin design gör dem till en tveklös favorit!

Billigt godis från Push Pop

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av kultklubban Push Pop. Väck gamla fritidsgårdsminnen till liv med våra olika smaker. Här hittar du bland annat smakklassikerna cola och jordgubb till fenomenala priser. Push a Push Pop, push it for flavor, push a Push Pop, save some for later!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.