Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PUREX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PUREX

Purex

Purex är ett kanadensiskt varumärke som sedan 1921 tillverkar ansiktsservetter, rengöringsservetter för ansiktet, toalettpapper, hushållspapper och liknande produkter. Purex som snart är hundra år gammalt är Kanadas största varumärke inom sin bransch, och säljs i nästan varenda mataffär och apotek i både Kanada och USA. En stor del av Purex framgångar i Nordamerika är deras fördelaktiga priser jämfört med konkurrenterna. Många av märkets produkter är dessutom tillverkade av 100% återvunnet papper och utgör därmed ett miljövänligt alternativ som alla kan ha råd med.

Billiga rengöringsservetter till ansiktet

En av storsäljarna är Purex billiga rengöringsservetter till ansiktet som skonsamt och effektivt rengör ditt ansikte. Använd Purex billiga rengöringsservetter till ansiktet både för sminkborttagning och för vanlig, daglig rengöring från luftens alla föroreningar som sätter sig på ansiktet och täpper till porer. Purex rengöringsservetter till ansiktet kommer i smarta återförslutningsbara förpackningar som gör att de håller sig fräscha under lång tid, och dessutom gör de perfekta att ta med i handväskan eller necessären.

Purex ansiktsservetter mot acne

Purex ansiktsservetter är dermatologiskt testade och allergivänliga, vilket gör dem otroligt skonsamma för din hy. Sin skonsamhet till trots är de väldigt effektiva och rengör din hud på djupet, och många använder därför Purex ansiktsservetter mot acne. Det finns många ansiktsservetter mot acne på marknaden, men dessa innehåller ofta höga halter av alkohol och andra ämnen som torkar ut din hy. Använd Purex ansiktsservetter mot acne, och bli av med problemen samtidigt som din hy håller sig mjuk och frisk.

Fina näsdukar från Purex

Skonsamhet och bekvämlighet är ledord hos Purex. Vi känner alla igen den irriterande, skavande känslan i huden runt näsan under förkylning eller allergibesvär, och därför har Purex tagit fram riktigt fina näsdukar som inte skadar den ömtåliga huden. Purex fina näsdukar kommer i smarta förpackningar som du lätt tar med dig när du är på språng, så att du alltid är redo om du råkar spilla eller om näsan börjar rinna. Purex fina näsdukar är dessutom riktigt billiga här på Luxplus, så att du kan lägga pengarna på roligare saker.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.