Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PUREOLOGY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PUREOLOGY

Pureology

Pureology grundades 2001 i Orange County, Kalifornien. Sedan dess har varumärket vuxit rejält, inte bara i USA utan även i övriga världen. Frisörer och colorister runt om i världen är fullkomligt tokiga i Pureology-produkterna. Så snart de startade 2001 var uppdraget klart: Pureology skulle utveckla de bästa produkterna för färgat hår. Snart 20 år senare efter företaget grundades, kan man konstatera att Pureology har varit trogna sin vision.

Pureology riktar sig särskilt till professionella frisörer och deras kunder, och på många punkter är Pureology helt unika hårprodukter. Under 2007 blev Pureology en del av Loreal Group, som också har varumärken som Essie, Nyx, Redken, Matrix och många andra.

Naturliga Hårprodukter

Alla Pureology produkter är sulfatfria och 100% veganska. När det finns sulfat i hårprodukterna kan det slita onödigt på håret. Sulfat bryter så småningom ner hårets skyddande yta och det drabbar hårets proteiner, vilka är avgörande för hårets hälsa. Produkterna från Pureology är också gjorda av hållbara råvaror, naturliga ingredienser och har några helt fantastiska dofter. Dessutom är produkterna ekologiska.

I produkterna hittar du bland annat jojobaolja, sheasmör, avokadosmör, olivolja och sojamjölk.

Pureologys produkter innehåller också antifade-komplex, vilket vårdar håret, bevarar glansen och ser till att hårfärgen håller längre, vilket innebär färre frisörbesök. Färre frisörbesök innebär mer pengar i plånboken.

SULFATFRITT SCHAMPO BILLIGT

Pureology har specialiserat på hårvård för färgat hår, men har blivit särskilt kända för sina sulfatfria schampon - produkter som verkligen motverkar att färgen bleknar. Således vårdar och bevarar dessa schampon ditt färgade hår samtidigt som du får en otroligt skonsam rengöring. Pureologys schampon innehåller uteslutande skonsamma ingredienser som ger ditt hår de allra bästa förutsättningarna.

Förutom schampo har vi också flera olika balsam och hårmasker från Pureologys, som också verkar otroligt skonsamt och är sprängfyllda med naturliga och välgörande ingredienser. Du hittar vårt utbud på den här sidan till fantastiska priser.

Pureology - Keep it colorful!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.