Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PURE MIND

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PURE MIND

Pure Mind

Pure Mind producerar ansiktsmasker som ser till att din hud får rikligt med fukt. Dessa ansiktsmasker fullkomligt förvandlar torr och tråkig hy till en vackert strålande, genomfuktad och sund sådan. Ansiktsmaskerna skapar ett skyddande lager över huden som ser till att huden förblir fast, elastisk och full av lyster.

Pure Mind har ett flertal olika sheet masker i sitt sortiment. Dessa masker tillgodoser alla olika behov och förutsättningar. Du kan därför alltid vara säker på att hitta en Pure Mind ansiktsmask som passar dig och din hy.

Vilken Pure Mind-mask behöver du?

Pure Mind har gjort många olika slags masker med var sina särskilda egenskaper. I sortimentet hittar du bland annat en sheet mask med grönt te som har en lugnande effekt på stressad hud. Denna mask passar dig som har en hy som lätt rodnar. Du hittar också en Pure Mind-mask med extrakt från havregryn, som ger näring till känslig hy och reducerar synligheten av porer. Du hittar dessutom Pure Mind-masker med pärlextrakt, vårdande aloe vera, smutsabsorberande kol och uppiggande ginseng.

Så använder du Pure Mind sheet masks

Börja med att rengöra ansiktet noggrant, och lägg sedan sheet masken på huden. Låt masken sitta i 10-20 minuter. Efter att du tagit av sheet masken kan du med fördel massera in överflödig vätska från masken i ansiktet med lätta, cirkulära rörelser. På så vis absorberar huden så mycket fukt som möjligt.

Billiga sheet masks hos Luxplus

Här på sidan hittar du vårt utbud av uppfriskande sheet masks från Pure Mind. Det finns något för varje smak och hudtyp, så kasta dig in i Pure Minds värld av läckra ansiktsmasker och ge din hud optimal fukt och vård. Vi erbjuder snabb leverans och som medlem har du alltid gratis frakt. Vi har även sett till att pressa priserna rejält, så att även plånboken kan få sig en välgörande behandling. Samla ihop några vänner för en hemmaspadag eller skäm bort dig själv efter en lång arbetsdag med en välgörande sheet mask – det är du värd!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.