Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PURE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PURE

Pure

Pure gör rengöringsservetter för varje behov och situation. Här hittar du bland annat rengöringsservetter för intimvård, exfoliering och sminkborttagning. Rengöringsservetter är otroligt behändiga, då de inte kräver ytterligare produkter eller tillsatser för att göra jobbet. När servetten är använd är det bara att kasta den i soptunnan. Detta passar alldeles utmärkt när du är på språng eller resande fot.

Pures förpackningarna är förslutningsbara så att servetterna inte torkar ut. Rengöringsservetterna innehåller vårdande ingredienser, såsom aloe vera, som ser till att din hud inte torkar ut eller blir irriterad. Med Pures produkter blir jobbet gjort på ett kick utan att resultatet kompromissas. Snabbt, smidigt och effektivt!

Rengöringsservetter för sminkborttagning och rengöring

Pure har rengöringsservetter för det mesta. Pure erbjuder bland annat rengöringsservetter för rengöring av underlivet. Dessa rengöringsservetter är perfekta för daglig rengöring av underlivet, då de upprätthåller en sund pH-balans i underlivet och skonsamt rengör de intima delarna. De innehåller inte alkohol och förebygger irritation och rodnad.

I Pures sortiment kan du även hitta sminkborttagning i form av rengöringsservetter. Dessa servetter avlägsnar effektivt ditt smink samtidigt som din hud lämnas återfuktad och uppfriskad. Har du känslig hud borde du prova Pure Sensitive Complete Cleansing Wipes. Dessa rengöringsservetter erbjuder en skonsam rengöring av ansikte och kropp.

Om du vill ha en rengöringsprodukt för ansiktet som samtidigt förebygger ålderstecken, såsom tunna linjer och rynkor, så erbjuder Pure rengöringsservetter som bland annat är berikade med E-vitamin och aloe vera.

Därtill erbjuder Pure rengöringsservetter som rengör på djupet för att för att råda bot på fet och oren hud. Allt du behöver göra är att skrubba ansiktet med servetten. Du behöver varken tänka på att för- eller efterbehandla ditt ansikte. Pure gör jobbet åt dig, så att du har tid över till annat.

Billiga rengöringsservetter från Pure

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Pures effektiva och tidsbesparande rengöringsservetter till mycket bra priser. Med dessa produkter löser du kroppshygien och ansiktsrengöring på ett kick. Dessa förpackningar har en behändig storlek som passar perfekt att ha i väskan när du är på språng.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.