Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PRORASO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PRORASO

Proraso

Proraso är en klassisk italiensk tillverkare av rakprodukter som sedan 1908 har försett män med de bästa raktillbehören, från generation till generation. Det stilfulla och autentiska italienska uttrycket har varit konsekvent i Prorasos produktdesign och innehåll sedan starten, och deras många rakskum, skäggoljor, raktvålar, rakkrämer och after shave har behållit sin ursprungliga design. Tittar man på de välkända, grönvitrandiga produkterna från Proraso förstår man snabbt varför företaget valt att behålla designen genom alla tider. Varför ändra på en design som är så klassisk och tidlös, och som män världen över känner igen? Proraso är definitionen av italiensk lyx insmuget i rakskum och andra rakningsprodukter och som de sedan lyckats sprida till resten av världen – genom ett helt sekel och flera generationer. Succén beror helt enkelt på att Proraso har skapat rakskum, rakkräm, after shave och en lång rad av andra rakprodukter i absolut världsklass.

Rakprodukter och raktillbehör från Proraso är en lyxupplevelse för varje man

Det hela började med Prorasos gröna serie av rakprodukter med de välkända gröna ränderna, och de gröna rakningsprodukterna andas av företagets långa historia och italienska autenticitet. Sortimentet har sedan utvidgats med Prorasos röda, blå och gula serier som var och en fyller sin särskilda funktion. I dag hittar du Prorasos rakprodukter hos barberare i många av världens storstäder, dit män kan komma för att få den fulla lyxupplevelsen av Proraso.

Rakskum och moderna rakprodukter för moderna män

Med tiden har trender kommit och gått inom skäggmode, och i dag lägger män kanske större fokus på sin ansiktsbehåring än någonsin tidigare. Proraso har givetvis alltid följt med i utvecklingen under sin över hundraåriga resa. Företaget utvecklar tillsammans med professionella barberare och salonger rakprodukter som följer varje trend och alla de behov den moderna mannen kan ha, och för alla tänkbara stilar – från mustasch till helskägg. Män ställer krav på sin rakning, och Proraso gör sitt för att skapa de bästa rakprodukterna och raktillbehör på marknaden.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.