Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PROLASH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PROLASH

ProLash
Prolash Eyelash Serum verkar för att få dina ögonfransar att bli längre, tjockare och mörkare. Genom att applicera ögonfransserum på dina ögonfransar ger du ögonfransarna bästa möjliga chans att växa sig starka, friska och förförande långa.
Prolash Eyegrowth Serum kan hjälpa dina ögon att bli vackert inramade och ge dig en naturligt vacker look med långa ögonfransar som är fylliga. När ögonfransarna växer blir de naturligt böjda, och med längden dina ögonfransar kommer att få om du använder Prolash Eyelash Serum kan du dessutom enkelt böja dem med en ögonfransböjare för extra effekt. Prolash ögonfransserum skyddar ögonfransarna mot slitage och hård behandling.
Om du undrar om Prolash ögonfransserum är farligt så klargör vi här att produkten Prolash Eyelash Serum är baserat på 100% naturliga ingredienser och ögonfransserumet är en steril lösning.
Du använder ögonfrans serum på samma sätt som du använder en flytande eyeliner, du applicerar serumet längs med den övre ögonfransraden. Detta serum för längre ögonfransar beräknas att inom två månader ge dig en stor skillnad på dina ögonfransar, och normalt sett bör du kunna se om Prolash funkar redan inom två veckor.
Prolash Eyelash Serum hjälper till att förstärka intrycket av att dina ögon är större och att du har en sexig blick. Detta eftersom det här är ett serum som hjälper dig att få långa ögonfransar, få mörkare ögonfransar utan mascara och ögonfransserumet hjälper dig att få starkare ögonfransar som inte faller av eller lossnar. Prolash solution hjälper dig också att få tjockare ögonfransar på ett så enkelt sätt som att du penslar serumet på ögonfransarna och intill fransroten.
Prolash Eyelash Serum kommer i en smidig förpackning och det finns instruktioner i kartongen. Att använda Prolash ögonfransserum är väldigt enkelt och flaskan har ett lock som gör det enkelt att öppna flaskan och att hålla i korken med penseln i änden. Penseln är liten, smidig och spetsig och gör det superlätt att lägga på ögonfransserumet på ögonfransarna.
Behöver du hjälp att få längre ögonfransar är det ögonfransserum från Prolash du ska satsa på. Serumet hjälper kroppen att göra så att du kan få tjockare ögonfransar, fylligare ögonfransar och även mörkare ögonfransar. Ögonfransserumet stimulerar fransarna att bli längre och du kommer få ögonfransar att se mindre glesa ut och du kommer få ett sug i blicken. Gör ditt eget Prolashtest och se om Prolash fungerar.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.