Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PROCLÉ

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PROCLÉ

Proclé

Proclé är ett svenskt skönhetsmärke grundat 2011 i Stockholm av Linnea Ark. Proclé är franska för “nyckel”, och Proclés idé är just att hjälpa dig som konsument att finna nyckeln till skönhet. Proclé har snabbt etablerat sig som ett prisvärt märke för skönhetsprodukter, framförallt inom hudvård. Förutom själva innehållet i Proclés hudvårdsprodukter lägger man mycket vikt på produkternas design. Förpackningarna som andas skandinavisk minimalism med retroinslag är en fröjd för ögat, vilket gör att man gärna låter dem ligga framme i hemmet.

Proclé läppbalsam - Volume Lip Balm

Startskottet för Proclés snabba succé var läppbalsamet Proclé Volume Lip Balm. Sedan lanseringen 2011 har Proclé ständigt vidareutvecklat och förbättrat läppbalsamets formula. Proclé Volume Lip Balm har blivit känt för sina fuktgivande och skyddande egenskaper, samtidigt som det med hjälp av unika ingredienser som collagen, hyaluronicsyra och chili (!) tillför en diskret volym till dina läppar. Läppbalsamet finns att få både som transparent och i ett flertal delikata färgnyanser som ger dina läppar en sofistikerad look.

Proclé handkräm

Proclés handkrämer har också blivit en stor försäljningssuccé. Vi är många som får torra och nariga händer under de långa och kalla vintrarna i Skandiavien, och Proclé har därför utvecklat sina handkrämer speciellt för att skydda och fukta händerna mot vårt karga nordiska klimat. Proclé handkräm finns i ett flertal riktigt härliga dofter, som alla är namngivna efter kända platser i vår huvudstad Stockholm, såsom Slussen och Sergels torg. Någonting vi särskilt tycker om med Proclé handkräm är tubernas utformning som utstrålar både avskalad skandinavisk design och charmig retrokänsla. Vem kunde tänka sig att en tub med handkräm kunde vara någonting man mer än gärna låter stå framme som en prydnad i badrummet?

Proclé billigt

Proclé är som sagt känt för att vara ett prisvärt märke, så att fler ska kunna ha råd med riktigt bra hudvård anpassad för vårt nordiska klimat. Köp Proclé billigt hos Luxplus så sparar du ännu mer pengar på svenska kvalitetsprodukter som kommer göra underverk för din hud.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.