Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PRINGLES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PRINGLES

Pringles

Mmmmm Pringles… Det amerikanska chipsmärket såg dagens ljus 1968, och har bara blivit mer och mer populärt genom åren. Pringles kom till Sverige under slutet av 1980-talet och kan idag köpas i förmodligen alla mataffärer och kiosker runtom i landet. Chipsen från Pringles är otroligt frasiga och har en nästan beroendeframkallande god smak, vilket antagligen är anledningen till den enorma succén.

Pringes logo och design

Det finns nog ingen som inte känner igen de färgstarka Pringlesrören med den karaktäristiska Pringlesgubben på. Pringles är särskilt kända för de annorlunda förpackningarna som skiljer sig från andra chipsmärken, vilka oftast köps i påsar. Pringlesförpackningarna är ett papprör med plastlock som skyddar chipsen från att bli mjuka, även efter att röret öppnats. Mannen bakom designen, Fredric J. Baur, var så stolt över sin skapelse att han lät en del av sin aska begravas i ett Pringlesrör.

Pringles-smaker

Pringles uppskattas också mycket på grund av de olika smakerna som kommer och går. Men det finns också stabila grundpelare bland Pringles-smakerna. Den klassiska, gröna Pringles Sourcream & Onion är till exempel den mest sålda chipssorten i Sverige, och den röda Pringles Original med salt är också en stor favorit bland svenskarna.

Utbudet av Pringles-smaker är stort och varierar som sagt med olika limited editions. Dessa limiterade Pringles-smaker kan vara otroligt kreativa – ta till exempel Pringles Ketchup som påminner otroligt mycket om McDonald’s pommes frites med ketchup. Här på Luxplus hittar du ofta Pringles-smaker som inte längre säljs i butik, eller som aldrig ens har sålts i Sverige – exempelvis Pringles Thai Green Curry. I vårt utbud hittar du både de fullstora Pringlesrören som de mindre portionsstorlekarna.

Köp Pringles billigt på Luxplus

Enligt oss är Pringles så goda att det egentligen inte spelar någon roll vad de kostar. Men om man får en chans att köpa Pringles billigt är det ju en klar fördel. Som medlem hos Luxplus kan du köpa Pringles billigt, och du slipper gå till affären för att fixa fredagsmyset! Allt du behöver göra är att lägga dina favorit-Pringles (eller varför inte en helt ny Pringles-smak?) i din varukorg med skönhetsprodukter och annat, så har du sparat både pengar och tid!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.