Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PRICE'S

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PRICE'S

Price's

Price’s patenterade ljus startade sin produktion år 1830. I slutet på seklet var företaget den största ljustillverkaren i världen. De gjorde billiga stearinljus som brände nästan lika bra som de dyrare ljusen gjorda av bivax och hade nästan 114 patent för sina olika uppfinningar.

Price’s har en lång och nära relation med den kungliga familjen sedan det ögonblick som deras första ljus lanserades, då det var vid samma tidpunkt som drottning Victoria och prins Albert höll sitt bröllop. Idag är företaget en hovleverantör till drottningen. Denna speciella status betyder att de levererar ljus till många kungliga tillfällen.

I denna konsumentledda värld, där 80% av försäljningen av ljus står för det dekorativa på ljusen, har företaget fokuserat på nya serier av parfymerade och essentiella oljor i ljus, men även armomaterapeutiska produkter. Ljusen är inte bara en källa till ett lätt ljus, men är även estetiska, doftande och har en hög design i sig självt.

Stearinljus, doftljus och doftpinnar från Price’s Candles

Vill du komma i stämning till julen med dofter av mandarin och ingefära? Eller vill du hellre ha en lätt doft av nytvättade lakan i sovrummet? Kanske ska du ordna ett kalas och behöver piffa upp dekorationen med lite roliga ljus med olika motiv? Price’s Candles har de typ av ljus som du söker!

De erbjuder allt ifrån väldoftande ljus i dofter som mandarin eller rabarber, men även blockljus i dofter som grönt te eller ros. Om du inte vill oroa dig och behöva hålla koll på när dina ljus brinner, då ska du testa deras härliga doftpinnar av varma nytvättade lakan eller nyklippt blomträdgård. Price’s erbjuder även ljus för de lite mer speciella tillfällena med mer specifika motiv där du vill uppmärksamma någon du tycker om lite extra. Du kan då köpa deras hjärtformade ljus till alla hjärtans dag eller deras ljus anpassade för födelsedagar som kommer i många färgglada färger.

Billiga ljus från Price’s Candles

Här kan du alltså välja ljus med doft eller till kalasen med hög kvalitet och lång hållbarhet till ett väldigt billigt pris. Som tidigare nämnt, har Price’s stearinljus extremt bra kvalitet när det kommer till brinntiden. Tillsammans med detta och deras härliga dofter och att du kan få alla dessa ljus till ett superbilligt pris här på Luxplus är det ju inget att tveka över för att få till den rätta känslan i ditt hem eller för det speciella tillfället.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.