Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PORSCHE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PORSCHE

Porsche
Porsche är ett tyskt exklusivt bilmärke, som har utvecklat sin egna serie av herrdofter och deodoranter. Både dofterna och flaskorna är utformade till på den sportiga och aktiva mannen, som älskar fart och spänning. Produkterna har en stilren design och presenteras på ett tidlöst sätt. De häftiga flaskorna passar att ha stående på allas badrumshylla, för en maskulin touch.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.