Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

POP TARTS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

POP TARTS

Pop Tarts

Pop Tarts, eller Pop-Tarts som det egentligen skrivs, är två mjukare skorpor med en sockrig fyllning på insidan och en glasyr på utsidan. En Pop Tart ska stoppas i brödrosten och sedan avnjutas som en del av frukosten, mellanmålet eller när suget faller på. En del föredrar att äta Pop Tarts bara som de är. Pop Tarts behöver inte förvaras i kylskåpet och har en lång hållbarhet. Perfekt att ha ett gäng i sommarstugan eller husvagnen.

Pop Tarts introducerades 1964 i USA. Pop Tarts är än idag lika populära i USA och är även vanligt förekommande i bland annat Kanada och Storbritannien. Nu har även du turen att få prova den välsmakande klassikern. Pop Tarts finns i flera olika smaker, däribland Strawberry Sensation och Chocotastic.

Vad är Pop Tarts

En Pop Tart är alltså en tunn skorpa med en syltliknande insida och en glasyr på utsidan. Värm Pop Tarten i brödrosten, så blir skorpan härligt frasig och fyllningen på insidan får en mjuk och seg konsistens. Pop Tarts är förpackade styckvis inuti en större förpackning, så att man lätt kan ta med sig ett par stycken i lunchlådan. Pop Tartsen har ett lekfullt och inbjudande utseende. Glasyren är ofta färgglad och för tankarna till barnkalas och fest.

Pop Tarts Smaker

Pop Tarts finns i över 20 olika smaker. Jordgubb, blåbär, brunt socker och kanel, och äpple var de första smakerna. Särskilt populära är smakerna jordgubb och choklad. Pop tarts Frosted Chocotastic består av mjuk, läcker choklad täckt med söt chokladglasyr. Pop Tarts Frosted Strawberry Sensation innehåller läcker jordgubbssylt med en söt glasyr på toppen.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av klassiska Pop-Tarts till bra priser. Här har vi samlat olika smaker, så att du kan hitta din favorit. Med Pop-Tarts får du prova dig fram. Kanske vill du ha dina Pop-Tarts till helgfrukosten, kvällsfikat eller som mellanmål när du kommer hem från jobbet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.