Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PLAYTIME

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PLAYTIME

Playtime

Glidmedel kan ge ditt sexliv ytterligare en dimension genom att öka stimulansen och närheten. Glidmedel används alltså inte uteslutande för vaginal torrhet, som en del tror. Varumärket Playtime har specialiserat sig på glidmedel. De har sitt fokus inställt på kvalitet och innovation. I deras utbud finns glidmedel med olika dofter som triggar både lekfullhet och sexualitet. Playtimes vision är just att glidmedel kan vara så mycket mer än bara funktionellt - glidmedel kan vara sanslöst roligt också.

Glidmedel är inte begränsade till sex med en partner, utan kan med fördel användas med vibratorer och andra sexleksaker. En del glidmedel är oljebaserade, vilket kan skada kondomer. Playtimes glidmedel är helt vattenbaserat, och därmed och 100 % kondomvänligt. Playtime är dock särskilt kända för sina spännande smaker och dofter. Dessa glidmedel är ätbara och fullkomligt utsökta. Du kan bland annat få körsbärssmak. Inte spännande nog? Testa då Gin & Tonic eller Mojito-smaken.

PLAYTIME GLIDMEDEL

Är du trött på det doftlösa glidmedlet som kommer i en trött, färglös flaska? Det där glidmedlet som nästan förstör stämningen när det plockas fram? Look no further! Playtime är precis som det låter: En lekfull stund! Med Playtime stimuleras alla dina sinnen. Ja, till och med synen. Dessa produkter kommer nämligen i färgglada och lekfulla flaskor som vittnar om det ännu mer lekfulla innehållet.

Playtime finns i en mängd olika smaker. Allt från den enklare jordgubbssmaken till Sex On The Beach, vilket är ett cocktailsmakande glidmedlen från Playtime. Samtliga glidmedel är vattenbaserade, vilket innebär en silkeslen känsla utan klibb och kladd. Dessa glidmedel är så goda, att det finns risk att du och din partner inte är villiga att prova annat i framtiden.

Playtime har även glidmedel som fokuserar uteslutande på stimulansen. Playtime Tingle Stimulating Lube gör sexet smidigare och skönare. Detta glidmedel ger en härligt kittlande känsla för extra stimulans.

PLAYTIME GLIDMEDEL BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Playtimes produkter. Här hittar du glidmedel med olika dofter och funktioner. Vi har dessutom sett till att ha riktigt låga priser på dessa glidmedel. Kan njutningen bli mer maxad?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.