Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PLAYBOY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PLAYBOY

Playboy

Playboy är parfymer med ett sexigt och lekfullt uttryck både till män och kvinnor. I dag är Playboy ett världskänt märke som sträcker sig långt utanför det amerikanska herrmagasinet det från början var, där herrparfym, damparfym, deodorant, nagellack och smink är exempel på vad som ingår i sortimentet.

Playboy billig parfym till dam

Playboy damparfym EdT har visat sig vara väldigt populärt till både män och kvinnor och du hittar ett brett utbud här på Luxplus. Vill du krydda till det lite extra är en Playboyparfym ett hett tips. Eller kanske ska vi nämna att du inte ska avskräckas - Playboy har måhända ett rykte och namnen på parfymerna kan tyckas utmanande, men det är fantastiska dofter inom bland annat kategorierna fruktiga parfymer, orientalisk vaniljparfym, orientaliskt blommig parfym och så vidare.

En stor fördel är att Playboy parfymer till kvinnor är billiga och är som sagt väldigt populära. Klickar du hem en Playboy damparfym får du mycket doft för pengarna. Trivs du med dofterna kan du också komplettera med Playboy duschkräm till kvinnor, Playboy deo eller bodylotion i samma doft eller rent av massageolja. Därtill hittar du presentaskar med Playboy damparfym och tillhörande produkter. Här är det bara fantasin som sätter gränser!

Playboy billig parfym till herr

Även när det gäller herrparfym har Playboy varit framgångsrika och du kan välja mellan flera dofter. Utbudet spänner mellan flera kategorier och du kan köpa Playboyparfym till män som doftar alltifrån aromatiskt kryddigt, vaniljparfym till män, herrparfym som doftar aromatiskt träigt eller orientaliska fougeredofter. Du kan komplettera herrparfymerna med exempelvis Playboy deo till män, Playboy duschkräm till män, Playboy deostick eller Playboy aftershave balm.

Här på Luxplus hittar du ett brett utbud av Playboy EdT parfymer till män till ett billigt pris, och du kan även klicka hem presentaskar med de populära doftserierna från Playboy. För en billig penning får du mycket doft för pengarna och det finns något för alla smaker, näsor och tillfällen i sortimentet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.