Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PIZ BUIN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PIZ BUIN

Piz Buin

När solen smyger sig fram och sommaren tillkännager sin ankomst, är det verkligen dags att överväga vilken solskyddsmedel och andra solskyddsmedel du vill använda för att skydda din kropp från solens strålar. Piz Buin är ett av varumärken som specialiserar sig på solskydd. Piz Buin utvecklades av kemistudenten Franz Greiter efter att han blev solbränd på en klättringstur år 1938. Idén om att utveckla en kräm som lade sig som en skyddande hinna mot solen föddes här. Den första krämen utvecklades år 1946 och fick namnet "Gletscher Creme". Idag, över 65 år senare, är Piz Buin ett världsberömt varumärke som ger exklusivt solskydd till alla som älskar att njuta av solen.

Piz Buin solskyddsprodukter

Under de senaste 70 åren har Piz Buin varit en pionjär inom utvecklingen av solvård, och varje år lanserar Piz Buin en ny spännande produkt. Den sista produkten i sortimentet är Protect & Cool, vilken är en solmousse som absorberas snabbt och som inte lämnar en klibbig hinna. Moussen känns lätt och ger en härligt kylande känsla på en solbränd hud.

Om du är en av dem som inte kan stanna för mycket i solen på grund av du har känslig hud, borde du prova Allergy för känslig hud, eller Tan & Protect-serien som hjälper dig att få färg snabbt. Piz Buin har ett stort sortiment som består av flera olika serier. På Luxplus kan du få många av dessa produkter. Prova till exempel Wet Skin eller Instant Glow, som förutom att skydda dig också ger dig en vacker glow. Alla solskyddsprodukter från Piz Buin har både UVA- och UVB-skydd och är utan parabener.

Solkräm, Aftersun och sololja billigt från Piz Buin

Med Piz Buins solskydd kan du säkert njuta av solens strålar. Men du borde fortfarande hålla dig i skuggan så mycket som möjligt när solen är som starkast mellan kl. 12-15. Kom ihåg att skydda dig med en bra solskyddsfaktor för att undvika överexponering. Piz Buin producerar solkrämer med både låga och höga solskyddsfaktorer som förhindrar att du bränner dig, snabbt åldrande eller till och med större brännskador. Piz Buin ger inte bara ett bra solskydd, utan ger även din hud E-vitamin och fukt. Luxplus har både solskyddskrämer, oljesprayer för både ansikte och kropp samt aftersun-krämer som skyddar och vårdar din hud efter att du exponerats i solen.

Piz Buin är ett av varumärkena inom solkräm som du inte kan vara utan. Kolla in de olika produkterna från Piz Buin, alla till ett väldigt bra pris här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.