Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PHARMA NORD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PHARMA NORD

Pharma Nord

Pharma Nord är en av Europas marknadsledare inom kosttillskott och läkemedel. Företaget grundades 1981 och har expanderat i snabb takt sedan dess. Pharma Nords grundare såg ett behov att kompensera för samtidens bristfälliga kost genom kosttillskott; kosttillskott med vetenskapligt dokumenterad effekt och en hög biotillgänglighet. Samtliga kosttillskott och läkemedel är baserade på vetenskaplig forskning och har publicerats i mer än 300 vetenskapliga artiklar. Produktionen sker i grannlandet Danmark och produkterna finns att köpa i Europa, Asien och USA. Pharma Nord ses som en innovativ visionär i sin bransch och har mottagit flera prestigefyllda utmärkelser för sina banbrytande produkter.

Utvecklingsprocessen backas upp av Pharma Nords egna forskningsdatabas, vilken utgörs av över 9000 vetenskapliga studier. Samtliga kosttillskott, växtbaserade läkemedel och läkemedel utvecklas också i enlighet med de Danmarks restriktiva lagar. Tack vare lagarnas restriktiva natur har de erhållit en oerhörd respekt på utländska marknader, vilket är varför Pharma Nord har valt att ha sina produktionsanläggningar i just Danmark. Därtill tillämpas GMPs produktionsstandard. GMP (Good Manufacturing Practice) medför ett stort förtroende, vilket innebär att läkare och forskare väljer att utföra studier på Pharma Nords preparat. Detta är något som utmärker företaget i branschen.

Pharma Nord q10

Pharma Nord introducerade sin första Q10-produkt i början av 1990-talet, och blev därmed det första företaget att lansera coenzym Q10 i Europa. Idag hör företagets Bio-Qinon Q10 till en de världsledande produkterna inom denna kategori. 2017 mottog en av företagets Q10-produkter Swedish Health Awards utmärkelse “Årets Energiboost”. Q10 reducerar trötthet och medverkar till en normal energiomsättning. Dessa produkter vilar på mer än 100 vetenskapliga studier och 2 decenniers konsumenterfarenhet. Med Pharma Nord Bio-Qinon Q10 kan du vara säker på att du får en av marknadens mest effektiva och säkra kosttillskott.

Effektiva och billiga kosttillskott från Pharma Nord

Vi på Luxplus är oerhört glada att äntligen kunna erbjuda er Pharma Nords internationellt hyllade kosttillskott. På den här sidan har vi samlat vårt utbud av deras omåttligt populära produkter till mycket överkomliga priser. Pharma Nords produkter säkerställer ett effektivt, tryggt och välbeprövat sätt att t.ex. reducera trötthet och främja blodcirkulation.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.