Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PEPSODENT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PEPSODENT

Pepsodent

Pepsodent är ett mycket känt märke specialiserat på tandkräm och tandborstar, och som grundades 1991 i Bangladesh. Sedan starten har Pepsodent tagit marknadsandelar världen över och hela tiden sett till att höja ribban vad gäller mynhygien. Pepsodent tandkräm motverkar bakterier och skyddar tänderna mot hål, samt ger starkare tänder, frisk andedräkt och ett friskt tandkött.

Pepsodent tandborstar och Pepsodent tandkräm

Pepsodent erbjuder lösningar på specifika problem, såsom blödande tandkött och känsliga tänder och tandhalsar. I samarbete med tandläkare ser Pepsodent till att familjer runt om i världen dagligen har de bästa redskapen för att bibehålla en fräsch mun som håller livet ut.

Pepsodent tandborstar och Pepsodent tandkräm är produkter du ska välja om du gärna vill ha ett bländande vitt leende och fräsch mun utan att skada dina tänder. Tandkrämerna från Pepsodent innehåller flour, och både tandkrämerna från märket, tandborstarna samt deras munskölj ger synligt vitare tänder, i synnerhet när de kombineras dagligen. Tandkrämerna från Pepsodent har alla en blekande effekt på tänderna och gör dem successivt vitare, samtidigt som de skyddar tänderna mot hål och tandproblem. Pepsodent tandkräm kan användas varje dag för att bibehålla den blekande effekten eller användas en gång då och då vid behov.

Pepsodent White Now

Pepsodent är i synnerhet kända för deras olika White Now tandkrämer som bleker tänderna på ett milt sätt när du borstar tänderna varje dag. När du borstar tänderna med en White Now tandkräm kommer du uppleva att den skummar mycket och att den är blå. Tandkrämen är blå eftersom blå är en kontrastfärg till gul, och det är på så sätt ett knep för att få tänderna att se vitare ut. När du har borstat dina tänder med en Pepsodent tandkräm ska du i största möjliga mån undvika att skölja munnen med vatten efteråt för att uppnå en långvarande effekt av både flouret och den blå färgen.

Billig Pepsodent tandkräm

Här på Luxplus hittar du vårt urval av det populära tandkrämsmärket. Vi har ett brett utbud av tandkräm från Pepsodent, såväl som Pepsodent tandborstar och munskölj. Hitta din favorit och låt tandkrämen göra resten - ge dig själv ett vackert, vitt och fräsch leende. Här på Luxplus handlar du Pepsodent tandkräm och tandborstar billigt, och du kan vara säker på att det är ett bra köp.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.