Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PEDIGREE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PEDIGREE

Pedigree

Pedigree är en del av Waltham, vilket är en världsomspännande verksamhet som har specialiserat sig på föda för hundar, katter, hästar, fåglar och fiskar. Pedigree är med andra ord i goda händer under jätten Waltham. Djurfoder är en av våra nyaste kategorier, och du kan därför förvänta dig att den kommer växa kontinuerligt. Denna sida är dock dedikerad till Pedigree, som är ett välkänt varumärke när det kommer till hundar.

BILLIGT PEDIGREE DJURFODER

På den här sidan kan du se vårt utbud av Pedigrees populära hundmat. Här kan du välja bland olika godbitar till både stora och små hundar. Här hittar du också hundgodis som rengör din hunds tänder, samtidigt som din hund har en trevlig stund, helt ovetandes om att hundgodiset är bra för tänderna.

Vi har sett till att du kan köpa produkter från Pedigree billigt. Nu har du som hundägare råd att skämma bort våra bästa vänner lite extra då priserna knappast blir lägre.

INNEHÅLL I PEDIGREE DJURFODER

Eftersom Pedigree värnar om att våra djur får precis den näring de behöver, består produkterna från Pedigree enbart av de bästa råvarorna.

Detta är varför det inte finns några konstgjorda färg- och smakämnen i Pedigrees produkter. Både våt- och torrfoder från Pedigree innehåller vitaminer og mineraler som säkerställer att våra hundar får en näringsrik kost. Detta är också varför Pedigrees produkter inte innehåller några fyllningsmedel. Pedigrees foder lever upp till samtliga krav och EU-regler och garanterar att din hund enbart får det allra bästa. Dessa krav är mycket strikta, så du kan vara säker på att din hund inte får i sig något skadligt.

PEDIGREE TILLBEHÖR

Pedigrees sortiment består inte enbart av djurfoder, utan också tillbehör, som t.ex. hundbajspåsar. Hundbajspåsar kanske inte är det roligaste att lägga sina pengar på, men ack så nödvändigt att ha med sig när man är ute och går med hunden. Vi har dock gjort det lite mindre tråkigt att köpa hundbajspåsar. Det är nämligen mycket billigare när du handlar hos oss på Luxplus. Du lär dessutom behöva ett gäng om du fyndar Pedigree hundmat hos oss!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.