Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PARIS HILTON

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PARIS HILTON

Paris Hilton
Paris Hilton är damparfymer som är inspirerade av sin skapare Paris Hiltons sexiga charm och snygga stil. Många av parfymerna från Paris Hilton finns i vackra och feminina parfymflaskor i rosa och flickiga färger som kännetecknar Paris Hiltons väldigt feminina stil och hennes absoluta älsklingsfärger.

Bland urvalet av parfymer till kvinnor från Paris Hilton hittar du populära dofter som Paris Hilton Pour Femme i en exklusiv parfymflaska, Dazzle i en skön rosa färg, Paris Hilton Can Can med den lilla fina fjädern på sidan av parfymflaskan. Även Paris Hilton Heiress med festligt glimmer, Tease i en mörklila flaska som utstrålar kvalitet och lyx, Paris Hilton Siren, Fairy Dust och många fler.

Du kan också hitta Paris Hilton eau de toilette i de smarta, moderna parfymflaskorna med fina teckningar föreställande japanskinspirerade seriefigurer som ger dem en internationell touch. De fina Passport edt från Paris Hilton finns i utgåvorna Paris Hilton Passport Tokyo edt 30 ml, Passport South Beach edt 30 ml och Paris Hilton Passport Paris edt 30 ml, och som namnen anger är var och en inspirerade och utvalda efter den kända stad de representerar.

Paris Hilton är en internationell kändis och en ultimat stilikon att följa, och som alltid kan kännas igen på hennes vackra, ljusa hår, hennes slanka modellkropp och vackra ansikte. Hennes rykte som den vackra blondinen med god modesmak och stil har vidareförts till alla Paris Hiltons parfymer och de många Paris Hilton doftserier som alla har ett unikt och feminint doftuttryck.

De många billiga Paris Hiltonparfymerna kan köpas både som edt och edp och till mycket låga priser. För bara 25 kr kan du prova de goda Passportparfymerna från Paris Hilton, och därmed uppleva Paris Hilton parfymernas elegans och doftnoter till ett billigt pris. Du kan också välja en av de mer exklusiva, men fortfarande mycket billiga Paris Hilton parfym som kommer i 30 ml, 50 ml, 100 ml eller 125 ml, och på så vis understryka din egen feminina och läckra stil.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.