Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PANTENOL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PANTENOL

Pantenol

Om du som konsument värdesätter innovation, hög kvalitet och effektivitet i naturkosmetik, då är Pantenol’s hudvårdsprodukter något för dig! Farmona Natural Cosmetics Laboratory, som är bolaget bakom varumärket Pantenol, erbjuder över 450 olika produkter för kropp, ansikte och hår. Farmona Natural Cosmetics Laboratory grundades år 1997 i Krakow. Bolagets filosofi kombinerar det senaste inom kosmetik och näringsämnens kraft i naturligt planterade ingredienser. Farmona Natural Cosmetics Laboratory’s produkter exporteras idag till över 30 olika länder över hela världen.

Hudvårdsprodukter för ansikte och kropp från Pantenol

På denna sida kan du hitta vårt utbud av hudvårdsprodukterna från varumärket Pantenol. Anledningen till att de heter Pantenol är på grund av dess höga koncentration av pantenol i produkterna. Panthenol, som även är känd som provitamin B5, är akoholformen av vitamin B5. Hudvårdsprodukter som innehåller provitamin B5 har en bra återfuktande, lugnande, reparerande och revitaliserande effekt på huden, då det innehållande provitamin B5 absorberas av huden och därefter omvandlas till provitaminet vitamin B5 (patotentsyra).

Panthenol är mest känd för sin förmåga att fungera som en fuktighetsbevarande ingrediens som attraherar och behåller fukten i huden. Provitamin B5 stabiliserar hudens barriärfunktion, vilket minskar den mängd vatten som förloras genom huden. Detta förbättrar i sin tur hudens textur och elasticitet, vilket gör panthenol idealisk för behandling av torr, fjällande eller grov hud. En mogen hud uppfattas slätare och mer smidig. Utöver sina fuktbevarande och mjukgörande egenskaper, hjälper också panthenol huden att försvara sig mot yttre påfrestningar. Vid applicering minskar panthenol klåda, rodnad och dämpar inflammation. Tack vare sina lugnande och reparerande egenskaper, har panthenol också en god effekt på inflammerad acne och på en hud som nyligen genomgått en klinisk behandling, exempelvis kemisk peeling. Även eksem lindras och en solbränd hud får hjälp av produkter med panthenol, eftersom ingrediensen påskyndar läkning i huden. Här kan du hitta produkter från pantenol som fokuserar på de enskilda problemen i huden och vårdar huden efter problemets specifika behov.

Företagets mission är att tillverka kosmetiska produkter av hög kvalitet till ansikte, hår och kropp med kundernas förtroende som fokus. Genom att ha sitt egna undersöknings- och utvecklingslaboratorium där deras undersökningsprojekt, övervakning av marknadstrender och de senaste utvecklingarna och upptäckterna kring modern kosmetologi sker, letar företaget kontinuerligt efter nya formuleringar och aktiva ingredienser för att tillgodose behoven hos, till och med, de mest krävande kunderna.

Billiga hudvårdsprodukter från Pantenol

Här på Luxplus kan du med gott samvete handla dina hudvårdsprodukter från Pantenol och känna att det gör gott både för din hud och din plånbok!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.