Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PANTENE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PANTENE

Pantene
Historien om Pantene, och hårvårdsserien Pantene Pro-V, berättar om en banbrytande hårteknologi och hårvårdsprodukter som sedan starten 1945 har gjort Pantene till ett världsberömt namn inom professionell hårvård. I sverige minns kanske många av oss Pantene Pro-V-reklamen på tv på 90-talet, där Pantene Pro-V schampo marknadsförs med en “formula kontrollerad av Vitamininstitutet i Schweiz”. Pantene hårvård, schampo och balsam kännetecknas av sina unika formulas och ingredienser som vårdar varje hårstrå och ger bästa tänkbara vård av håret.

I dag arbetar Pantene Hair Research Institute med att utveckla nya Pantene och Pantene ProV-produkter och andra hårvårdsserier till billiga priser. Forskare hos Pantene arbetar bland annat på att hitta de bästa och mest effektiva ingredienserna till deras nya produktserier, samt sätt att förbättra de formulas som används i Pantenes hårvårdsprodukter.

Alla ska ha råd med bra hårvård, schampo och balsam, och Pantene hårvårdsprodukter ger håret vård och fukt utan att kompromissa med kvaliteten. Pantene utvecklar hårprodukter som styrker hårets naturliga struktur och motståndskraft, och märket satsar mycket på att ge råd kring och vägleda konsumenter kring bra hårvård.

I hårvårdsserien Pantene Pro-V hittar du bland annat hårvårdsprodukter som Pantene schampo, Pantene balsam, Pantene hårinpackning samt hårstylingprodukter som Pantene hårmousse med extra hög stadga för att få frisyren att hålla.

De många hårvårdsprodukterna från Pantene är ett välkänt och älskat märke över hela världen, och är man ute efter bra och billig hårvård ska man inte låta Pantenes produkter gå obemärkta förbi. De unika, vårdande ingredienserna i Pantene schampo och balsam är utvecklade för att vårda håret, göra håret mjukt och blankt och för att stärka topparna och få håret att se välvårdat ut. Med Pantene schampo och balsam kan du därför snabbt glömma allt om slitna toppar och ridigt och torrt hår. Skäm bort ditt hår dagligen med Pantene Pro V schampoo, Pantene hårinpackning och Pantene balsam och upplev direkt hur ditt hår blir livfullt, glansigt och ser friskt ut.

Givetvis ska inte heller deras andra hårvårdsserier och stylingserier missas. Bland bästsäljarna hittar vi bland annat hårinpackningen Pantene Age Defy Treatment, hårkuren Pantene Hydra Intensify Creme och balsamet Pantene Advanced Keratin Repair Conditioner.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.