Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PANDA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PANDA

Panda

Föredrar du den söta eller salta lakritsen? Finns det något mer utsökt än en riktigt färsk lakritsbit med intensiva aromer av lakrits? Varumärket Panda kan ju inte annat än att representera denna smakupplevelse bättre!

Grunden till varumärket Panda startades redan i år 1921, då företaget gjorde sina första sötsaker. På den tiden hette företagets godisfabrik Sok’s godisfabrik. Godis var på den tiden endast till för att avnjutas under familjefester. Företaget började dock med att första producera chokladtäckta sötsaker. År 1949 var ett framgångsrikt år för företaget då efterfrågan blev större och de var tvungna att expandera sitt sortiment. De började då att producera 28 olika varianter av boxar med choklad till jul, kallade Panda-boxar. Därefter valde de panda på förpackningarna av sina chokladkakor och snart därefter var denna förpackning på alla produkter. Eftersom att kunderna även tyckte om det, så valde de att namnge hela fabriken efter Panda. Efterfrågan växte och de lanserade då mjuk lakrits till både Nederländerna, Norge, Sverige och Österrike.

Mjuk Lakrits från Panda

Lakrits sägs ha mystiska krafter. Lakrits har tidigare använts för att skydda mot onda andar och har fungerat som ett botemedel mot magsmärtor, hosta och lunginfektioner. Lyckligtvis, kan du idag köpa lakrits direkt från mathyllan, utan att behöva låtsas vara sjuk.

Huvudingrediensen i lakrits är självklart lakritsrot. Lakrits är en planta som växer vilt på bergsluttningarna i södra Europa och Asien. Lakritsroten förvandlas till lakritsextrakt tillsammans med andra basingredienser som vetemjöl, sirap och anis för att skapa delikat lakrits i både mjuk och hård konsistens, i både söt och salt smak. Det är här du stöter på den välkända och utsökta mjuka lakritsen från Panda. Pandas mjuka lakrits tillverkas genom en konventionell matlagningsmetod, där råmaterialen kokas ihop till en deg och som sen pressas in i sin form i enlighet med lakritsmästarens Väinö Hildens gamla lakritsrecept.

Pandas tillverkning av lakrits började i år 1927 i centrala Finland och idag har företaget och deras lakrits utvecklats och tagit en ledande marknadsposition bland lakritsprodukter.

Billig Lakrits från Panda på Luxplus

Avnjut mjuk lakrits i sött och salt från Panda med dess intensiva och djupa aromer av lakrits tillsammans med någon du tycker om, din familj eller bara helt själv. Du kommer få en smakupplevelse utan dess like! Du kommer njuta ännu mer när du ser hur billigt du kan få lakritsen från Panda här på Luxplus. Billig och utsökt, färsk lakrits - kan det bli bättre?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.