Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PALMOLIVE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PALMOLIVE

Palmolive

Palmolive är ett av världens mest kända märken inom kroppsvård. Palmolive är ägt av William Colgate och är en del av den internationella verksamheten Colgate-Palmolive som också äger andra kända märken. Palmolive serien är utvecklad för att ta hand om din hud och lämna den väldoftande efter bad eller handtvätt.

Sedan starten har Palmolive inriktat sig på att göra shampo, showergels och handtvål till förmånliga priser. Det är just dessa förmånliga priser i kombination med kvalitativa produkter som har gjort Palmolive till ett internationellt uppskattat varumärke.

BILLIGE PALMOLIVE TVÅL OCH KROPPSVÅRD

Palmolive är ett välkänt varumärke i de flesta hemmen världen över. De väldoftande Palmolive-tvålarna och kroppsvårdsprodukterna säljs på de flesta stormarknader. Just därför är Palmolive också förenat med trygghet och ett naturlig val för hela familjen när det ska handlas handtvål, showergel, shampo o.s.v.

Palmolive låter sig inspireras av naturens vårdande ingredienser och använder attiraljer från världens alla hörn i framställningen av sina tvålar och kroppsvårdsprodukter. Sådana ingredienser kan t.ex. vara mjölk, honung, citrus arganolja, lavendel, mandeloja, kokos, mynta och aloe vera.

På den här sidan hittar du vårt utbud av Palmolive. Här hittar du allt från barntvål till vitaminberikad handtvål. Det bästa av allt är priserna. Vi har nämligen pressat priserna ytterligare på de redan billiga Palmolive-produkterna.

PALMOLIVE ÄR HELA FAMILJENS FAVORITTVÅL

Det amerikanska varumärket Palmolive utmärker sig genom att skapa kroppsvårdsprodukter och handtvål som passar perfekt in i det moderna hushållet. Palmolives tvålar är väldoftande, rengör grundligt och är lätta att skölja av. Även om Palmolive ligger under genomsnittet rent prismässigt, kompromissar de aldrig med kvalitet och funktion. Den framgång varumärket har nått på den internationella marknaden kan enbart förklaras av att Palmolive har en trogen kundbas som uppskattar kombinationen av ett förmånligt pris och högkvalitativa produkter.

Nästa gång du ska köpa handtvål, showergel eller schampo, lägg då extra märke till Palmolives imponerande sortiment av vardagslyx till mycket låga priser. Märk hur långt dina pengar räcker när du handlar Palmolives fräscha och uppfriskande produkter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.