Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PACO RABANNE

Paco Rabanne
Paco Rabanne är en känd fransk designer som från början kommer från Spanien. Paco Rabanne har arbetat för åtskilliga stora kända modehus, men han startade sitt eget modehus redan 1966 och blev snabbt känd som en av modevärldens fräcka män. Paco Rabannes vågade och flamboyanta design urskiljde sig snabbt i modebranschen. Han använde bland annat papper, metall och plast till att skapa de mest fantastiska modekreationer.

Men Paco Rabanne är om något också känd för sina extravaganta och läckra lyxparfymer som är bland de mest sålda i världen. Paco Rabanneparfymerna inkluderar bland annat den mycket kända Paco Rabanne 1 Million edt och 1 Million Intense edt till män. Paco Rabanne One Million parfymen kommer i den annorlunda och vackra parfymflaskan som liknar en skinande guldtacka och utstrålar lyx och kvalitet. Paco Rabane 1 Million är herrparfymen till den självsäkra mannen som inte är stoppbar, och som går efter guldet.

Den kvinnliga versionen av parfymen heter Paco Rabanne Lady Million edp och är även den i en vackert gyllene design, men damparfymen från Paco Rabanne liknar en exklusiv slipad diamant, och den gyllene färgen får den att stråla.

Därutöver bjuder Paco Rabannes parfymurvalet också på andra exklusiva doftserier och parfymer, som till exempel Paco Rabanne Olympea, som är en otroligt feminin doft i en vacker rosa parfymflaska. Parfymen är i en perfekt balans mellan friska doftnoter och sötare doftnoter. Paco Rabanne Olympea är en ny parfym som snabbt har blivit mycket populär över hela världen.

Till män har Paco Rabanne också skapat den maskulina vinnarparfymen Invictus som liknar en stilig pokal från sportvärlden, och som är skapad till den aktiva mannen som önskar en frisk och mycket maskulin parfym.

Av andra Paco Rabanneparfymer kan nämnas Paco Rabanne Black XS och Black XS Potion till både män och kvinnor. Många av parfymerna från Paco Rabanne finns också som gåvoaskar, så du kan ge Paco Rabanneparfym i gåva till en du håller av.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK