Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

OZ BOTANICS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OZ BOTANICS

OZ Botanics

OZ Botanics är ett australiskt och tasmaniskt hårvårdsmärke med fokus på kända hårproblem som torrt och volymlöst hår. OZ Botanics erbjuder schampo och balsam som passar utmärkt för daglig vård av ditt hår. OZ Botanics erbjuder två olika serier, Major Moisture och Serious Volume, som effektivt angriper dina hårproblem och förbättrar hårets fuktbalans och volym.

Återfuktande hårvård från OZ Botanics Major Moisture-serie

Major Moisture-serien är för dig med torrt hår som söker hårvård med fokus att förbättra fuktbalansen och återskapa dess naturliga mjukhet. Tack vare schampots specifika mjölkingredienser får ditt hår ett skinande, nytt liv. Major Moisture Schampo passar alla hårtyper och skyddar håret mot uttorkning vid dagligt bruk. Botanics Moisture Conditioner är ett balsam, liksom dess schampo, som återfuktar och gör håret mer hanterbart och lättare att reda ut och som gör att du slipper irritera dig över ett torrt hår som skriker efter fukt. Alla produkter kommer i en stor förpackning som gör att de räcker till hela familjen, då både shampoo och conditioner kommer i storlekar på 400 ml.

Hårvård med volym från OZ BOTANICS SERIOUS VOLUME-SERIE

Serious Volume-serien lämpar sig till dig med rakt hår som saknar mer struktur, fyllighet och volym. Alla känner till problemet med rakt hår som faller samman som en slickad katt och som inte utstrålar någon volym överhuvudtaget. Serious Volume schampot återskapar volym i ditt hår och tvättar bort tunga stylingrester, så att håret kan kännas viktlöst och fluffigt. Serious Volume Conditioner vårdar ditt hår, samtidigt som det arbetar tillsammans med denna series schampo för att ge ditt hår en fyllighet och volym utan att tynga ner det.

Billig hårvård med volym och fukt från OZ Botanics

Har du riktigt torrt hår som behöver mer fukt? Eller vill du helt enkelt bara ha ett hår som är mer fylligt och med mer volym? Då har OZ Botanics de rätta produkterna för dig, oavsett dina hårproblem. Låt hårprodukterna från OZ Botanics arbeta tillsammans för att ge dig optimalt vårdande hårvård varje dag. Hårvård som räcker till hela familjen och täcker hela familjens behov och som du kan köpa till ett väldigt pris - kan det bli bättre?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.