Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

OUTDOOR GIRL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OUTDOOR GIRL

Outdoor Girl

Outdoor Girl är ett märke som för många svenskar är okänt, men det är definitivt inte ett märke som borde gå dig förbi! Är du ute efter billigt smink, för att inte säga jättebilligt smink på nätet är Outdoor Girl ett märke som kanske passar dig? Från Outdoor Girl köper du de mest essentiella produkterna som behövs för att lägga en snygg basmakeup, och detta till ett mycket fördelaktigt pris!


Smink från Outdoor Girl

I Outdoor Girls sortiment hittar du produkter som ger dig en fin och flawless hy och en bra bas. Detta märke är väldigt bra om du är ute efter den neutrala stilen, alltså om du inte vill att det ska synas att du har makeup på. Outdoor Girl foundation finns i flera nyanser, liksom deras concealer och Outdoor Girl puder i både nyanserna transluscent och fair har visat sig vara storsäljare. Från märket hittar du även neutrala paletter med ögonskugga som passar perfekt om du vill ha en “nude sminkning” med naturfärger.

För att ge din sminkning en extra touch hittar du även billig bronzer i Outdoor Girls sortiment, vilket ger dig en solkysst look. Använder du inte för mycket kan du med lätt hand framhäva dina ansiktsdrag och ge din naturliga look ytterligare en dimension. För att rama in ditt ansikte och samtidigt ge det lite glöd rekommenderas att du även investerar i en rouge, som ger dig färg på kinderna. Från Outdoor Girl köper du billig rouge och du har flera rosa nyanser av blush att välja mellan. För att komplettera din look rekommenderas Outdoor Girl Mascara och eyeliner. Därtill rekommenderas varmt Outdoor Girl Perfect Brows Grooming Kit, ett litet set med ögonbrynsskugga som ger dig allt du behöver för att forma brynen på ett snyggt och enkelt sätt. Den lilla paletten med ögonbrynsskugga har färger som passar lika bra om du är blond som om du vill fylla i mörka ögonbryn.


Billigt smink online

Det som kännetecknar Outdoor Girls sortiment är utöver deras basmakeup, deras låga pris på smink. Alla produkter kostar mindre än 50 kronor och det är absolut prisvärt smink som inte lovar något det inte kan hålla. Handlar du hos Luxplus köper du det dessutom till ett mycket bättre pris än i vanliga butiker såväl som online. Kolla även in resten av vårt sortiment, här hittar du även billigt smink från andra varumärken!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.