Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

OSIRIS AVISE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OSIRIS AVISE

Osiris Avise

Osiris Avise är en ny spelare på marknaden för bra och billig hudvård. Idag finns många varumärken som tar alldeles för mycket betalt för sina produkter, bara för att de bär ett visst namn. Givetvis är billig hudvård generellt inte lika högkvalitativ som dyr sådan, men det finns absolut bra hudvårdsprodukter som gör det de ska för dig med en mindre plånbok – och Osiris Avise är ett riktigt bra exempel på det. Osiris Avise består av ett antal produkter som utgör ett bra grundutbud för daglig rengöring och hudvård.

Billig hudvård från Osiris Avise

Osiris Avise billiga hudvård täcker dina grundläggande behov; från närande antirynkkrämer och exfolierande rengöringsservetter till den populära Recovery Oil, vilken vi kommer berätta mer om längre ned. Osiris Avise har på kort tid blivit kända för att göra bra och billig hudvård, och produkterna återfinns nu på apoteks- och butikshyllor i hela Europa. Om du letar efter bra och billig hudvård med väldoftande produkter som gör sitt jobb riktigt bra behöver du inte leta längre. Vem vet, kanske blir Osiris Avise ditt nya go-to-märke?

Olja mot ärr och bristningar

Märkets genombrott och fortfarande mest populära produkt är deras olja mot ärr och bristningar, Osiris Avise Recovery Oil. Denna härliga kroppsolja är perfekt för dig med en trött hud med ojämnheter som behöver en extra boost, både vad gäller lyster, tonutjämning och uppstramning. Osiris Avise Recovery Oil har tagit Europa med storm eftersom den utgör ett seriöst alternativ till många dyrare oljor mot ärr och bristningar på marknaden, men till en bråkdel av priserna. Förutom att förebygga och reducera ärr, bristningar och andra ojämnheter i hudtonen återfuktar Osiris Avise Recovery Oil din hud på ett sällsynt märkbart sätt. Du kommer genast känna hur din hud fått sig en ordentlig fuktboost efter användning av denna extremt kompetenta kroppsolja.

Sluta handla de gamla vanliga, dyra oljor mot ärr och bristningar och prova istället Osiris Avise Recovery Oil – du kommer bli förvånad över vilka underverk en så billig produkt kan uträtta.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.