Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ORLY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ORLY

Orly
Nagellack från Orly är kända för sin kvalitet och för sitt stora sortiment med nagellack i flera färger och nyanser. Orly kommer från Los Angeles i USA och firade år 2015 att de funnits 40 år i nagelvårdsbranschen. Under dessa år har de tagit världen med storm med sina trendsättande nagellack och nagelvårdande produkter. Från Orly köper du nagellack, produkter som vårdar naglarna, gör naglarna blanka och som gör att nagellacket torkar snabbt. I Orlys sortiment finns produkter som vårdar nagelbanden, till exempel nagelbandsolja, produkter som stärker naglarna och flera baslack och topplack. Det finns även fotvårdsprodukter från Orly så du kan ge dig själv en snygg pedikyr, och utöver dessa och Orly nagellack, som de oftast förknippas med, finns produkter till händerna för en komplett manikyr.
Orly säljer gellack, nagellack som skimrar, glitterlack och Orly creme nail laquer som har en formula som en creme. Tycker du om färgstarka nagellack som lyser är det Orly du ska vända dig till. Nagellacken från Orly finns nämligen i klara starka färger, som till exempel det neongula nagellacket som heter Orly glowstick. Tycker du om kulörta nagellack hittar du även detta i det stora sortimentet från Orly nail polish. I sortimentet finns även flera sorters glittriga nagellack, nagellack i pastellfärger och i färger såsom grått, guld och klara färger som rött nagellack, lila nagellack och rosa nagellack. Från Orly hittar du alla produkter du behöver för att få till den perfekta versionen av fransk manikyr.
Nagellacken från Orly har en ergonomisk utformad kork som har patenterats, vilket gör det enkelt för alla att greppa korken på nagellacksflaskan och att utan problem kunna öppna och stänga den.
Orlys mest kända produkt är Orly base coat. Har du inte hittat din favorit bland baslack så ska du testa Orlys baslack som går under namnet Orly Bonder Rubberized Basecoat. Detta underlack från Orly ska du ha under ditt vanliga nagellack och kvaliten kommer slå dig med häpnad. Orly är generellt kända för sina topplack och baslack, då de har väldigt bra kvalitet och verkligen får nagellacket att hålla länge. Några av de andra av Orlys bästa produkter är deras droppar och medel som får nagellacket att torka fort, till exempel Orly Flash Dry Drops. Orly har även skapat en BB cream för naglarna som är väldigt populär.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.