Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ORIGINAL SOURCE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ORIGINAL SOURCE

Original Source

Original Source är gjord med naturliga växtextrakter och autentiska dofter som är tagna från olika delar runt om i världen. Original Source anser att vi måste respektera den sfär vi lever i och leva efter den "Loudly & Proudly". Därför skapas alla produkter Original Source med omsorg för djur och miljö.

Original Source’s sortiment består bland annat av: Showermilk, kroppslotion, oljor, scrubs och handtvål. På Luxplus har vi fått en förälskelse för Orginal Source’s shower gels som, inte bara har en snygg och intensiv färg, men som även doftar ljuvligt. Dessa shower gels erbjuds i dofter som kokos, mango, vilda bär, vanilj, lime och mynta. Testa själv och märk hur hela din kropp blir återfuktad och doftar gott av från de härligt fruktiga dofterna.

NATURLIGA SHOWER GELS FRÅN ORIGINAL SOURCE

Original Source låter sig inspireras av naturens flertaliga unika frukter och ingredienser som kan användas i hudvård, schampo och tvål. Den naturliga inspirationen är tydlig i varumärkets doftande showergels och schampo, som innehåller det bästa ingredienserna som naturen har att erbjuda.

För att nämna några, erbjuder Original Source dofter av kokos, mynta, citron, mango, vanilj badet till en doftande upplevelse av välbefinnande och avkoppling. Använd din Original Source duschgel till varje badtillfälle för att få ut maximal njutning av ditt bad. Med Original Source får du en unik möjlighet till att unna dig själv en lyxig och härlig och väldoftande stund, till ett mycket billigt pris. Det bästa med badprodukterna från Original Source är nämligen okontrollerbart låga priser på duschtvål och schampo, vilket gör det extra lätt att förälska sig i hela sortimentet av badprodukter från Original Source.

BILLIG SHOWER GEL MED god DOFT

Original Source är ett engelskt varumärke som ständigt arbetar för att skapa nya, läckra produkter för badet. Och med naturen som inspirationskälla finns det gott om frukt och dofter att ta sig an. Original Source är en härlig kombination av naturligt fruktiga aromer och bra näringsämnen, där bland annat kokos är en viktig ingrediens i många av produkterna från Original Source. Prova dig fram till din egna favorit doft, för du kommer med säkerhet hitta en produkt som du kommer förälska dig i!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.