Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ORIGINAL CHIA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ORIGINAL CHIA

Original Chia

Original Chia är varumärket bakom de jättepopulära påsarna med chiafrön. Har du ännu inte provat chiafrön är det bara att sätta igång. Original Chia chiafrön kan användas till ett hav av olika recept och är supergoda att ha i både smoothies, bakverk, bröd eller i en enkel chiapudding eller gröt som hälsosam frukost eller dessert.

Bra näringsvärde med chiafrön från Original Chia

Det speciella med Original Chia chiafrön är deras innehåll av Omega-3 fett, fiber, proterner, antioxidanter, vitaminer och näringsrika ämnen för både kropp och hjärna. Original Chia chiafrön är en 100% naturlig produkt som bara innehåller chiafrö i dess naturliga form, så att du lätt kan använda dem till vad du än önskar. I det lilla chiafröet från Original Chia kan du hitta en storskalig mängd av goda näringsämnen som är effektiva inslag till din hälsosamma livsstil. Man kan helt klart förstå varför Original Chia chiafrön har blivit kallad superfood.

Original Chia chiafrön är neutrala i smaken och kan därför användas till vilken typ av mat som helst. Om du ska baka, kan du hälla lite chiafrön i degen för att ge ditt bakverk ett extra högt näringsinnehåll och massa av hälsosamma fiber.

Varje enstaka chiafrö har en uppsugningningsförmåga så bra att den kan suga upp sin egen vikt gånger 10-12 när de kommer i kontakt med vätska, vilket gör att de utvidgar sig mycket i smoothies , bakverk och desserter. Därför lämpar sig chiafrön väl till en hälsosam frukost, eftersom att de håller dig mätt länge. Om du är på diet, behöver du inte heller känna dåligt samvete över att äta chiafrön, då dessa enbart innehåller hälsosamma näringsämnen som gynnar både ditt inre och yttre.

BILLIGA CHIAFRÖN FRÅN ORIGINAL CHIA

Original Chia chiafrö kan du hitta både i vanlig förpackning och som ett ekologiskt alternativ. Dessa goda chiafrön från Original Chia kommer från Sydamerika, där chiafrön har varit kända och dyrkade i över 4000 år eftersom att indianerna använde dessa hälsosamma frön som en vanlig beståndsdel i sin dagliga kost. Chiafröna från Original Chia odlas i samarbete med världens ledande chiafrö-producenter, vilket säkerställer Original Chia’s kvalitet på sina chiafrön och som även säkerställer goda villkor för de sydamerikanska bönderna. Här på Luxplus kan du ha gott samvete både för produktionen av dessa chia frön, för din kropp när du konsumerar dem och för din plånbok när du köper och konsumerar Original Chia chiafrön från Luxplus, då de både är billiga och producerade med kvalitet och bra villkor!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.