Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ORGANIC SHOP

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ORGANIC SHOP

Organic Shop

Organic Shop producerar ekologisk hudvård som tar hand om dig från topp till tå. I sortimentet hittar du de bästa ekologiska produkterna både till duschen och efter.Här på Luxplus hittar du flera ekologiska varor från Organic Shops sortiment och du kan alltid lita på att du köper Organic Shop ekologisk hudvård billigt här på sidan! Bland annat saluför vi ekologiskt schampo från Organic Shop med välgörande innehåll av exempelvis ekologisk honung, jojobaolja, arganolja, ekologisk grapefrukt och sheasmör samt ekologiskt liljevatten som ger en fantastisk doft till håret.

Efter en tvätt av håret så det är rent och stärkt med naturliga ingredienser kan du komplettera med Organic Shop ekologisk duschtvål, också med innehåll av välgörande oljor och andra ekologiska ingredienser som ser till att din kropp skonsamt blir rengjord och återfuktad.

I Organic Shops sortiment hittar du också ekologisk bodyscrub och ansiktspeeling till de dagar du vill skämma bort dig själv och din hy med lite extra omvårdnad. Vidare kan du unna du lyxa till badet lite extra och sjunka ner i ett välgörande varmt badkar med Organic Shops ekologiska badsalt, som med doft och naturliga ingredienser hjälper dig att slappna av.

Ekologiska hudvårdsprodukter

Precis som namnet Organic Shop indikerar är Organic Shop ett ekologiskt märke med ett stort sortiment att välja mellan. Organic Shop är certifierat med Cosmos Natural, en ekologisk standard som säkerställer att det är produkter tillverkade av ekologiska ingredienser och naturliga varor av högsta kvalitet. Med Cosmos Natural-märkta produkter kan du som konsument känna dig helt säker på att det är ekologiska hudvårdsprodukter som är helt säkra att använda och snälla mot både kroppen och miljön. Därtill är produkterna från Organic Shop är tillverkade av 99% naturliga ingredienser och är helt fria från parabener och silikon.

Men vilka fördelar finns det med att använda ekologisk hudvård? Kort sagt så är produkter som är tillverkade av ekologiska ingredienser naturliga i största möjliga mån. Det sägs att huden tar upp cirka 60% av de produkter du smörjer in dig med och tas upp av kroppen, och med den vetskapen gör beslutet att använda ekologisk hudvård med naturliga ingredienser betydligt mycket lättare.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus