Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ORGANIC PEOPLE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ORGANIC PEOPLE

Organic People

Organic People är ett nytt varumärke som tillverkar ekologiska rengöringsmedel, tvättmedel och toalettrengöring. Tanken bakom Organic People är att skapa en helt ny banbrytande form av rengöringsmedel utan giftiga kemikalier och onaturliga tillsatser, som varken är bra för huden eller miljön. Därför har Organic People lanserat en ny kollektion av ekologiska rengöringsmedel och tvål som är byggda på naturliga och ekologiska ingredienser.

Ekologiska rengöringsmedel från Organic People

Varför ska man använda tvål som är dåliga för huden och miljön när naturen har så många effektiva ingredienser som kan rengöra utan att skada? Organic People är ekologisk rengöring till den moderna familjen som bryr sig om ekologi och hållbarhet. Organic People’s rengöringsmedel, diskmedel, toalettrengöring m.m. är ekologiska och innehåller naturliga, skonsamma ingredienser och essentiella oljor som rengör och tvättar bort all smuts och gör ditt hem rent och skinande utan spår av skadliga och kemiska ämnen.

Den moderna trenden just nu är hållbarhet, miljö och ekologi och här hänger Organic People med, då de hjälper den moderna familjen med att erbjuda ekologiska rengöringsmedel som, trots dess naturliga ingredienser fortfarande rengör effektivt.

Organic People’s rengöring är både ekologisk och parabenfri och innehåller exklusivt naturliga ingredienser. Naturen är full av aktiva ingredienser med unika egenskaper som kan användas för att städa ditt hem. Därför har Organic People valt specifika ekologiska ingredienser för varje rengöringsprodukt beroende på produktens syfte.

Naturligt rengöringsmedel utan parabener eller konstgjorda doftämnen

Välj Organic People’s rengöringsmedel om du vill ha ekologiskt diskmedel och tvättmedel utan parabener som inte innehåller inga ftalater, fosfater, syntetisk parfym, blekmedel eller andra skadliga ämnen och kemikalier som är skadliga för natur och miljö.

Speciellt barnfamiljer känner till det här med smuts och disk som bara blir mer och mer, men även den målgrupp som bryr sig om ekologi och hållbarhet i sina hushållningsprodukter. Därför har Organic People gjort det enkelt att välja hållbar rengöring som endast ekologiska ingredienser som är skonsamma mot huden. Effektiv rengöring behöver inte vara fylld med skadliga kemikalier och starka medel. Naturen är fylld med ingredienser som är milda, men även effektiva. Lägg Organic People på minnet nästa gång du väljer att köpa tvättmedel och tvål för ditt ekologiska hushåll.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.