Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

OMO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OMO

Omo

Varumärket Omo anser att smuts är bra. Smuts vittnar om barn som är ute och leker i friska luften. Barn som får springa, klättra och bara uppskatta allt det fina som finns utomhus. Idag kan barn lätt fastna framför surfplattan, tv:n eller datorn. Smuts vittnar om det precis motsatta - äventyret ute i det fria där barn kan vara barn. Just därför anser Omo att smuts är fantastiskt.

Med Omos produkter, som både kommer i flytande form och pulverform samt till färgat, vitt och svart, så blir fläckar inget problem. Omo avlägsnar effektivt även de svåraste fläckarna, så dina barn kan leka obehindrat på skolgården och i parken.

OMO TAR HÄNSYN TILL MILJÖN

Omo ser inte enbart till att kläderna blir rena efter varje tvätt, utan de ser även till att miljöpåverkan blir så liten som möjligt. Omo fungerar nämligen alldeles utmärkt vid låga temperaturer och bidrar dessutom till mindre miljöpåverkan genom att fokusera på att minska förpackningsavfall och spolavfall, som eventuellt skulle kunna sluta i naturen.

FLYTANDE TVÄTTMEDEL FRÅN OMO

Fördelarna med att använda flytande tvättmedel är många. Bland annat så upptas flytande tvättmedel tidigare i tvättprocessen än pulvertvättmedel. Det är dessutom många som upplever att pulvertvättmedel inte blir helt upplöst. Rent hygieniskt är det också fördelaktigt att hålla sig till flytande tvättmedel. När du doserar tvättmedlet i tvättmedelsfacket kan du riskera att en del att tvättmedlet fastnar i själva facket och i tvättmaskinens många rör. På detta vis kan det uppkomma bakterier o.s.v. När du använder flytande tvättmedel kan du vara säker på att tvättmedlet inte fastnar i tvättmedelsfacket.

EFFEKTIVT PULVERTVÄTTMEDEL FRÅN OMO

Det finns dock också fördelar med att använda pulvertvättmedel. En av fördelarna är att det är mindre skadligt för miljön. Ett flertal undersökningar visar på att pulvertvättmedel gör kläderna vitare än flytande tvättmedel, då pulvertvättmedel avsett för vita kläder vanligtvis innehåller blekningsmedel.

BILLIGT TVÄTTMEDEL HOS LUXPLUS

Oavsett om du föredrar ditt tvättmedel från Omo l i flytande form eller i pulverform, kan du hitta det här på sidan. Vi har några fantastiska priser på dessa produkter. Väljer du till hemleverans kan du få tvättmedlet skickat till din dörr, så att du slipper släpa på tunga kassar från butiken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK