Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

OMO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OMO

Omo

På Omo tycker man att smuts är bra! Smuts på kläderna uppstår när barn utforskar naturen, leker och utvecklas - och detta ser man som något positivt. Det är lätt att barn ägnar sig för mycket åt stillasittande aktiviteter med iPads, TV etc. Smuts och fläckar representerar motsatsen till den stillasittande aktiviteten, vilket är varför smuts och fläckar ses som något fantastiskt. Och ännu mer när du faktiskt blir det när du kan få bort fläckarna från kläderna igen. Det är här kommer Omo till din räddning.

Omo avlägsnar även de svåraste fläckarna och kommer i både pulverform samt flytande form. Därutöver erbjuder Omo tvättmedel för svarta, vita och färgade kläder.

OMO tar hänsyn till miljön

Omo säkerställer inte bara att kläderna blir rena igen, utan garanterar också att miljön tas tillvara på. Omo fungerar också effektivt vid lägre temperaturer och bidrar på så vis till mindre miljöpåverkan. Därtill har Omo fokus på att minska förpackningsavfall och avloppsavfall som eventuellt skulle kunna sluta i naturen.

Flytande tvättmedel FRÅN OMO

Fördelarna med att använda flytande tvättmedel är många. Bland annat tas flytande tvättmedel upp tidigare i tvättprocessen än pulver. Det finns också många som tycker att tvättpulver inte löses upp ordentligt och att det därför kan finnas lite rester på kläderna. Rent hygieniskt finns också en fördel att tillgripa det flytande tvättmedlet. När du häller tvättmedel i tvättmedelsdispensern kan du riskera att det finns tvättmedel kvar där från tidigare tvättar eller i rören ner till själva tvättmaskinen. Här kan det alltså bildas bakterier. När du använder flytande tvättmedel, är du säker på att tvättmedlet inte stannar kvar rester i tvättmedelsfacket.

Tvättmedel från OMO ÄR EFFEKTIVt

Det finns emellertid också fördelar med att använda tvättpulver. En av fördelarna är att det är mindre skadligt för miljön, och att flera studier visar på att tvättpulver gör kläderna vitare, eftersom det vanligtvis är blekmedel i vitt tvättpulver. Många tycker därför att tvättpulver är effektivare.

BILLIGT TVÄTTMEDEL HOS LUXPLUS

Oavsett om du föredrar tvättpulver eller flytande tvättmedel från Omo, kan du hitta det här på sidan. Vi har fantastiska priser på både flytande tvättmedel och pulvertvättmedel. Och ännu bättre, du behöver inte släpa hem tunga kassar från affären, för att vi kan leverera direkt till din dörr!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.