Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OLIVIA GARDEN

Olivia Garden

Olivia Garden är ett belgiskt företag som gjort sig känt som ett kvalitetsmärke inom bland annat hårborstar, kammar, fönborstar och redskap relaterade hår. Sedan starten 1967 har de utvecklat sitt sortiment och idag har de ett brett utbud och deras produkter säljs i över 70 länder. Olivia Gardens borstar och kammar används av både frisörer och privatpersoner världen över, och det är just kvaliteten på deras produkter som gjort att de har tagit sig in på marknaden som en av de största spelarna.

Olivia Garden tar stor stolthet i att hålla hög kvalitet på sina produkter och erbjuder därför en livstidsgaranti och lovar att byta ut borsten eller kammen ifall det kan påvisas att det är ett tillverkningsfel. Olivia Garden strävar ständigt efter att vara i framkant och att kunna erbjuda borstar och kammar inom de senaste trenderna samt att erbjuda effektiva innovationer när det kommer till hårrelaterade produkter. Deras borstar finns tillgängliga i flera olika material, former och färger och i deras utbud hittar man en kam eller borste anpassad för alla sorters hårtyper och hårlängder. I Olivia Gardens utbud hittar du hårborstar som inte sliter på håret, och det är

Rund hårborste

I Olivia Gardens sortiment hittar du flera sorters runda borstar som är perfekta att använda när du ska föna håret och vill skapa volym och vågor i håret. Det finns flera olika serier från Olivia Garden med rundborstar, så det är bara att välja vilken sorts rundborste som passar ditt hår. I sortimentet finns borstar med svinborst såväl som speciellt framtagna material som är skonsamma mot håret och hjälper dig att uppnå maximal effekt när du fönar.

Flera av borstarna i deras sortiment är tillverkade med ion-teknologi som ger en antistatiskt effekt, det finns borstar som har kopparbeläggning som skyddar håret när du värmefönar och ger en jämn och fin yta som ser till att du inte sliter extra mycket på håret. Rundborstarna från Olivia Garden är lätta att hantera och väger inte mycket, och de har ergonomiskt utformade handtag som är patenterade, så att de ligger lätt i handen när du använder dem. Rundborstarnas utformning är framtagna för att ge optimal luftgenomströmning så att borsten värms upp och gör det lättare att få håret torrt snabbare och att forma håret med borsten så som du vill. Fönborstarna från Olivia Garden har en liten pinne i änden som gör att du enkelt kan sektionera håret, det vill säga dela upp det smidigt och enkelt när du ska föna håret.

Ekologiska hårborstar i trä

Det finns något för alla i Olivia Gardens sortiment - även ekologiska hårborstar i trä. Material de har valt är bambu som är ett bra alternativ till andra träsorter, och är ett givet val för dig som vill värna om miljön samtidigt som ditt hår. Borsten på de ekologiska hårborstarna är gjort av 100% svinborst som är skonsamt mot håret samtidigt som det är mycket effektivt till att reda ut håret. Svinborst går också håret glansigt och blankt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.