Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

OLD SPICE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

OLD SPICE

Old Spice
Old Spice är ett känt gammalt amerikanskt varumärke som sedan starten 1934 har skapat unika dofter och deodoranter till män. Under de senare åren har Old Spice relanserats till en yngre och modernare publik, och märket och produkterna har fått sig en översyn och ett nytt mer ungdomligt utseende. Dock utan att kompromissa med den mångåriga erfarenheten kring bra kvalitet och unika funktioner när det kommer till att skapa deodoranter, aftershave och parfymer till män med Old Spices klassiska doft.

Old Spices nya produktlinjer är skapade med en glimt i ögat och en käckhet som tydligt framgår i deras nya slogan: Old Spice. If your grandfather hadn’t worn it, you wouldn’t exist, som understryker Old Spices gamla historia, men också det nya fokuset på en ny och yngre målgrupp som följer med tiden men som önskar en klassisk doft som alltid har varit god.
Vem känner inte till Old Spice logotyp, segelskeppet med flera master, som pryder varje Old Spice produkt och som ger Old Spice en maritim touch som symboliserar den starka, självsäkra och väldigt maskulina mannen, men också mannen som söker nya horisonter och alltid är på utkik efter äventyr.

Bland det stora och billiga urvalet av Old Spice, hittar du Old Spice Original, Old Spice Whitewater, Swagger Set, Foxcrest, Old Spice Champion, Lagoon och många andra oldspice bestsellers.

Du kan köpa de goda Old Spice dofterna som deodorant, både deospray och deostick, Old Spice showergel och Old Spice Aftershave.

Old Spice deo och afetrshave finns också i fina gåvoaskar som är billiga och paketerade som en gåva och överraskning till mannen som ska skämmas bort lite extra.

Old Spice stora succé lever videre i varje ny generation som tar Old Spice-produkterna till sig, men utöver att bibehålla de klassiska favoriterna och älsklingsdofterna från Old Spice, forsöker Old Spice också konstant att vidareutveckla och skapa nya spännande doftkompositioner och herrdeodoranter som verkar supertilldragande och snabbt blir till nya storsäljare i Old Spices sortiment.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.